Подвійний гамбургер
(покроковий рецепт з фото)
У подвійній гамбургер йдуть дві м'ясні котлети. Так що якщо ви як раз напередодні смажили котлети, відкладіть кілька для приготування цього смачного гамбургера.
Не варто вірити в те, що гамбургер - шкідлива їжа. Подвійний гамбургер в домашніх умовах не може бути шкідливим. Котлети зроблені вашими руками, ваші солоні огірки. Якщо хочете, можете навіть булочки для гамбургера спекти. Подвійний гамбургер хороший тим, що навіть з холодними котлетами зберігає свій дивовижний смак. Насолоджуйтесь!
- Булочка для гамбургера - 1 штука
- Котлета з яловичого фаршу - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Кетчуп - 1 Чайна ложка (або томатний соус.)
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Солоний огірок - 2 скибочки
- Твердий сир - 1 скибочку
Розріжте булочку навпіл уздовж. Можете її трохи підсушити в духовці. Одну сторону змастіть гірчицею.
Зверху гірчиці - кетчуп (або томатний соус).
Приготуйте шматочок сиру. Покладіть його поки на порожню половинку булочки. А поверх кетчупу викладіть дві скибочки солоного огірка, порізаних кружечками.
Тепер на огірки покладіть першу котлету з яловичого фаршу.
На котлету кладемо сир. Той самий скибочку, який відклали на порожню половинку булочки. Тепер другу котлету. І накриваємо порожній половинкою булочки. Ось і вийшов Подвійний гамбургер.