Рецепт Подвійний гамбургер фото

Подвійний гамбургер
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Бургери , Гамбургер
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 20 хв.

У подвійній гамбургер йдуть дві м'ясні котлети. Так що якщо ви як раз напередодні смажили котлети, відкладіть кілька для приготування цього смачного гамбургера.

Опис приготування:

Не варто вірити в те, що гамбургер - шкідлива їжа. Подвійний гамбургер в домашніх умовах не може бути шкідливим. Котлети зроблені вашими руками, ваші солоні огірки. Якщо хочете, можете навіть булочки для гамбургера спекти. Подвійний гамбургер хороший тим, що навіть з холодними котлетами зберігає свій дивовижний смак. Насолоджуйтесь!

  • Булочка для гамбургера - 1 штука
  • Котлета з яловичого фаршу - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Кетчуп - 1 Чайна ложка (або томатний соус.)
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Солоний огірок - 2 скибочки
  • Твердий сир - 1 скибочку
подвійний гамбургер - фото крок 1
Розріжте булочку навпіл уздовж. Можете її трохи підсушити в духовці. Одну сторону змастіть гірчицею.
подвійний гамбургер - фото крок 2
Зверху гірчиці - кетчуп (або томатний соус).
подвійний гамбургер - фото крок 3
Приготуйте шматочок сиру. Покладіть його поки на порожню половинку булочки. А поверх кетчупу викладіть дві скибочки солоного огірка, порізаних кружечками.
подвійний гамбургер - фото крок 4
Тепер на огірки покладіть першу котлету з яловичого фаршу.
подвійний гамбургер - фото крок 5
На котлету кладемо сир. Той самий скибочку, який відклали на порожню половинку булочки. Тепер другу котлету. І накриваємо порожній половинкою булочки. Ось і вийшов Подвійний гамбургер.

Схожі рецепти