Рецепт Маффіни «подвійний шоколад» фото

Маффіни «подвійний шоколад»
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Борошно , Шоколад
На обід , На полуденок , Для дітей , Від 1 року
Випічка , Солодке , Маффіни
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Любіть шоколад і домашню випічку? тоді вітаю, оскільки цей рецепт створений для вас. А ще в ньому немає глютену, так що він буде вдалим вибором для дитячого і дієтичного харчування. Читайте!

Опис приготування:

Уже не перший раз пробую в тісто замість молока або кефіру додавати йогурт. Виходить приголомшлива ніжна текстура, яка тут дуже важлива. Перевірте це, прочитав про це, як приготувати маффіни"Подвійний шоколад" . Супер насичений смак і колір порадує всіх ласунів, а особливо дітей.

  • Яблучне пюре - 130 грам
  • Цукор білий - 100 грам
  • Мед - 50 грам
  • Грецький йогурт - 150 грам
  • Борошно пшеничне - 60 грам
  • Борошно пшеничне цільнозернових - 60 грам
  • Какао - 60 грам
  • Темний шоколад - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Ванілін - 2 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
маффіни
1. Для початку в глибоку миску просійте обидва види борошна і какао.
маффіни
2. Також додайте розпушувач, соду і сіль. Перемішайте.
маффіни
3. В іншому посуді перемішайте разом мед, цукор, пюре і йогурт.
маффіни
4. А потім обидві суміш з'єднайте. Замішайте тісто.
маффіни
5. Далі додайте поламаний шоколад, або крапельками. Ще раз перемішайте масу.
маффіни
6. Потім влийте тісто в формочки. Відправте їх в духовку при 220 градусах на 5 хвилин.
маффіни
7. Потім понизьте температуру до 190 градусів. Запікайте мафіни ще 20 хвилин. Приємного чаювання!

Схожі рецепти