Печиво «подвійний шоколад» з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Наскільки сильно ви любите шоколад? Я його обожнюю! Але їм не частіше разу на тиждень, інакше це буде на шкоду. Зате готую з нього просто приголомшливі речі. Наприклад, ця випічка стала зіркою на столі.
Здалося, що замало буде одного смаку шоколаду, потрібно додати ще! І таким чином вийшов цей рецепт. Що ще мені подобається тут, так це простота. Не потрібно працювати над тестом і наполягати його, все досить швидко.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Какао - 90 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор коричневий - 270 грам (світлий)
- Молочний шоколад - 100 грам
- Мигдаль - 150 грам
- Сода - 0, 75 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Яйце - 2 штуки
1. Отже, в глибокій мисці перемішайте борошно з содою, сіллю і какао. В іншій мисці збийте протягом 2, 5 хвилин м'яке масло з цукром. Потім борошняну масу всипте до масляної. Замішайте тісто.
2. Далі мигдаль розламати на шматочки. З шоколадом поступите так само, якщо тільки він у вас не "крапельками" . Додайте ці інгредієнти в тісто. Ще раз перемішайте.
3. Потім сформуйте з тіста невеликі печінки. Викладіть їх на деко з пергаментним папером.
4. Випікайте печиво при 190 градусах в духовці протягом 13-15 хвилин. Приємного чаювання!