Печиво «потрійний шоколад»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 36
Час приготування: 15 хв.
Шоколадне печиво - одне з найпопулярніших ласощів. Запевняю, воно сподобається не тільки любителям шоколаду. Приготуйте ароматне печиво з шоколадом, шоколадними краплями і какао вже сьогодні.
Опис приготування:
Смачне, розсипчасте домашнє печиво безсумнівно порадує ваших домочадців. Рецепт печива"Потрійний шоколад" досить простий, його втілення під силу початківцю кулінарові. Таким печивом вдасться не тільки пригостити домашніх, але і здивувати гостей. Випічка виходить смачною і економною.
- Вершкове масло - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 350 грам
- Какао - 50 грам
1. Використовуючи міксер, збийте вершкове масло з цукром до пишної піни. Додайте яйця і ванілін, знову перемішайте.
2. Всипте сухі інгредієнти в масляну суміш: борошно, розпушувач, какао, сіль і соду.
3. Замісити тісто, додайте шоколадні крапельки.
4. Сформуйте кульки печива і помістіть їх на пергаментний папір.
5. Прикрасьте печиво шоколадом.
6. Випікайте шоколадне печиво 10 хвилин при температурі 180 градусів.