Рецепт Печиво «потрійний шоколад» фото

Печиво «потрійний шоколад»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Какао , Шоколад
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 36
Час приготування: 15 хв.

Шоколадне печиво - одне з найпопулярніших ласощів. Запевняю, воно сподобається не тільки любителям шоколаду. Приготуйте ароматне печиво з шоколадом, шоколадними краплями і какао вже сьогодні.

Опис приготування:

Смачне, розсипчасте домашнє печиво безсумнівно порадує ваших домочадців. Рецепт печива"Потрійний шоколад" досить простий, його втілення під силу початківцю кулінарові. Таким печивом вдасться не тільки пригостити домашніх, але і здивувати гостей. Випічка виходить смачною і економною.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 350 грам
  • Какао - 50 грам
печиво
1. Використовуючи міксер, збийте вершкове масло з цукром до пишної піни. Додайте яйця і ванілін, знову перемішайте.
печиво
2. Всипте сухі інгредієнти в масляну суміш: борошно, розпушувач, какао, сіль і соду.
печиво
3. Замісити тісто, додайте шоколадні крапельки.
печиво
4. Сформуйте кульки печива і помістіть їх на пергаментний папір.
печиво
5. Прикрасьте печиво шоколадом.
печиво
6. Випікайте шоколадне печиво 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти