Рецепт Печиво «потрійний шоколад» фото

Печиво «потрійний шоколад»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Какао, Шоколад
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Печиво

Шоколадне печиво - одне з найпопулярніших ласощів. Запевняю, воно сподобається не тільки любителям шоколаду. Приготуйте ароматне печиво з шоколадом, шоколадними краплями і какао вже сьогодні.

Смачне, розсипчасте домашнє печиво безсумнівно порадує ваших домочадців. Рецепт печива "потрійний шоколад" досить простий, його втілення під силу початківцю кулінарові. Таким печивом вдасться не тільки пригостити домашніх, але і здивувати гостей. Випічка виходить смачною і економною.

  • Вершкове масло - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Борошно - 350 грам
  • Какао - 50 грам
печиво
1. Використовуючи міксер, збийте вершкове масло з цукром до пишної піни. Додайте яйця і ванілін, знову перемішайте.
печиво
2. Всипте сухі інгредієнти в масляну суміш: борошно, розпушувач, какао, сіль і соду.
печиво
3. Замісити тісто, додайте шоколадні крапельки.
печиво
4. Сформуйте кульки печива і помістіть їх на пергаментний папір.
печиво
5. Прикрасьте печиво шоколадом.
печиво
6. Випікайте шоколадне печиво 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Схожі рецепти