Печиво «потрійний шоколад»
(покроковий рецепт з фото)
Шоколадне печиво - одне з найпопулярніших ласощів. Запевняю, воно сподобається не тільки любителям шоколаду. Приготуйте ароматне печиво з шоколадом, шоколадними краплями і какао вже сьогодні.
Смачне, розсипчасте домашнє печиво безсумнівно порадує ваших домочадців. Рецепт печива "потрійний шоколад" досить простий, його втілення під силу початківцю кулінарові. Таким печивом вдасться не тільки пригостити домашніх, але і здивувати гостей. Випічка виходить смачною і економною.
- Вершкове масло - 250 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванілін - 1 щіпка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Борошно - 350 грам
- Какао - 50 грам
1. Використовуючи міксер, збийте вершкове масло з цукром до пишної піни. Додайте яйця і ванілін, знову перемішайте.
2. Всипте сухі інгредієнти в масляну суміш: борошно, розпушувач, какао, сіль і соду.
3. Замісити тісто, додайте шоколадні крапельки.
4. Сформуйте кульки печива і помістіть їх на пергаментний папір.
5. Прикрасьте печиво шоколадом.
6. Випікайте шоколадне печиво 10 хвилин при температурі 180 градусів.