Потрійний сирний зіті
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування макаронів запечених в сирі. Італійська кухня.
Кількість порцій: 3
- Макарони - 450 грам(Ziti)
- Соус - 700 грам (для спагетті)
- Крем - 220 грам
- Пармезан - 1 штука (тертий)
- Цукор - 1 штука (по бажанню )
- Цибуля - 1 штука (нарізати)
- Яловичина - 450 грам (фарш)
- Сир - 100 грам (проволоне)
- Моцарелла - 1 штука (тертий)
- Орегано - 1 штука
- Чорний перець - 1 штука
Складові
Нарізаємо цибулька.
Обсмажуємо разом з яловичим фаршем на середньому вогні в невеликій кількості масла.
Доведіть підсолену воду до кипіння.
Готовий фарш.
Варимо макарони.
Після того, як м'ясо підсмажиться, сбавьте вогонь. Змішайте Соус з Орегано, перцем, базиліком і цукром. Виливаємо Соус на фарш.
Варіть протягом 15 хвилин.
Злийте воду з макаронів. Помістіть їх в форму для випічки.
Додаємо сметану.
Шматочки сиру.
Заливаємо Соусом.
Викладаємо тертий сир Пармезан і Моцарелла. Заливаємо Соусом.
Випікаємо в попередньо нагрітій духовці протягом 30 хвилин при 350F.
Блюдо готово!