Рецепт Австрійський сирний торт фото

Австрійський сирний торт
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Пісні страви
На святковий стіл , День народження , Новий рік , Ювілей , 8 березня , Різдво
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Австрія знаменита на весь світ своєю випічкою. Багато з варіантів ви можете повторити самостійно. Тільки вам потрібна чітка інструкція, щоб вийшов класичний рецепт. Уважно читайте!

Опис приготування:

Хочете спробувати незвичайне торт у вашому житті? Тоді цей рецепт вам підійде. Він одночасно нагадує чізкейк і пиріг, а ще має незвичайний смак. Прочитайте про те, як приготувати австрійський сирний торт. У його складі є кокосова стружка, сир"Гауда" і персики, інтригуюче?

  • Кокосова стружка - 25 грам
  • Цукор - 175 грам(75 г - в тісто, 100 г - в суфле)
  • Кукурудзяний крохмаль - 30 грам
  • Сир"Гауда" - 75 грам
  • Борошно - 60 грам(30 г - в тісто, 30 г - в суфле)
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Вершки жирні - 100 мілілітрів
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйце - 7 штук(3 шт. - в тісто, 4 шт. - в суфле)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Ванільний стручок - 0, 25 штуки
  • Сік лимона - 2 краплі
  • Цедра лимону - 1 щіпка
  • Персики консервовані, банку - 1 штука
австрійський сирний торт - фото крок 1
Спочатку зробіть бісквіт. Жовтки відокремте від білків. Жовтки збийте з половиною цукру міксером протягом 10 хвилин до повітряної маси.
австрійський сирний торт - фото крок 2
Окремо збийте білки з рештою цукру і соком лимона до стійких піків.
австрійський сирний торт - фото крок 3
До жовтків додайте трохи білків, акуратно перемішуючи. Додайте кокосову стружку.
австрійський сирний торт - фото крок 4
Просійте до яєчної маси трохи крохмалю з борошном. Всипте сіль. Акуратно перемішайте.
австрійський сирний торт - фото крок 5
Введіть порціями білки з борошном по черзі. Постійно заважайте.
австрійський сирний торт - фото крок 6
Повітряне тісто перекладіть у форму для випічки, застелену пергаментом. Запікайте бісквіт в духовці при 180 градусах протягом 25 хвилин.
австрійський сирний торт - фото крок 7
Поки бісквіт остигає, займіться суфле. Натріть сир на дрібній тертці. Молоко з вершками і ваніліном поставте на повільний вогонь. Додайте сир. Заважайте масу до розчинення.
австрійський сирний торт - фото крок 8
В іншому посуді змішайте половину цукру з борошном. Потім додайте суміш до сирної маси. Швидко перемішайте, щоб не утворилися грудочки. З вогню не знімайте.
австрійський сирний торт - фото крок 9
Потім додайте вершкове масло. Ще раз все перемішайте до розчинення. Масу остудіть.
австрійський сирний торт - фото крок 10
У холодну масу додайте по одному жовтку, кожен раз збиваючи. В кінці додайте цедру.
австрійський сирний торт - фото крок 11
Окремо збийте білки з цукром, що залишився і соком лимона. Акуратно вмішати білки в сирну суміш лопаткою.
австрійський сирний торт - фото крок 12
З персиків злийте сироп. Наріжте їх тонкими кружальцями.
австрійський сирний торт - фото крок 13
Форму для випічки застеліть пергаментом, а боки фольгою. У нижній частині вставки бісквіта. Покрийте його персиками.
австрійський сирний торт - фото крок 14
Зверху розподіліть сирне суфле.
австрійський сирний торт - фото крок 15
Запікайте торт в розігрітій до 150-160 градусах духовці протягом 70-80 хвилин.
австрійський сирний торт - фото крок 16
Готовий торт остудіть, а потім прямо в формі залиште в холодильнику на ніч. Прикрасьте випічку за бажанням. Приємного чаювання!

Схожі рецепти