Апельсиновий сирний десерт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Цей апельсиновий сирний десерт без випічки є моїм улюбленим, так як він дуже легкий в приготуванні і дозволяє поекспериментувати з начинкою, хоча мені найбільше до смаку апельсинова.
Дивіться, як приготувати апельсиновий сирний десерт без випічки. Сирне желе вважається одним з найбільш легких у приготуванні десертом, так як не вимагає особливих кулінарних навичок і засобів. Більш того, кожне желе ви можете доповнити за своїм смаком іншими інгредієнтами, наприклад, сухофруктами, цедрою лайма, м'ятою, фруктами або горіхами. Цей десерт відмінно підійде для тих, у кого немає можливості порадувати близьких випічкою з духовки.
- М'який сир - 300 грам
- Вершки (30-35%) - 250 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Желатин - 4 чайних ложки
- Апельсини - 3 штуки
- Апельсиновий сік - 1 Склянка
1. Підготуйте желатин. Залийте його половиною склянки холодної кип'яченої води і залиште набухати на 30 хвилин. Після цього розтопіть желатин на водяній бані.
2. Акуратно зніміть цедру з апельсина, не зачепивши білу частину, щоб вона не дала гіркоту. Проваріть цедру в киплячій воді протягом 15 хвилин і остудіть.
3. До сиру додайте цукор, апельсиновий сік і добре все збийте блендером до отримання однорідної маси. Можете додати ароматизатор.
4. Збийте вершки. Соєденіте всі компоненти. У сирну масу додайте злегка остигнула цедру, желатин і збиті вершки (введіть їх поступово і акуратно перемішуючи, щоб вони не сильно осіли).
5. На дно форми викладіть кружечки апельсина і залийте сирну масу. Залиште в холодильнику мінімум на 10-12 годин. Після цього акуратно витягніть десерт з форми. Смачного!