Рецепт Апельсиновий сирний десерт без випічки фото

Апельсиновий сирний десерт без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Сир, Апельсин, Желатин
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл, 8 березня
Десерти, Желе

Цей апельсиновий сирний десерт без випічки є моїм улюбленим, так як він дуже легкий в приготуванні і дозволяє поекспериментувати з начинкою, хоча мені найбільше до смаку апельсинова.

Дивіться, як приготувати апельсиновий сирний десерт без випічки. Сирне желе вважається одним з найбільш легких у приготуванні десертом, так як не вимагає особливих кулінарних навичок і засобів. Більш того, кожне желе ви можете доповнити за своїм смаком іншими інгредієнтами, наприклад, сухофруктами, цедрою лайма, м'ятою, фруктами або горіхами. Цей десерт відмінно підійде для тих, у кого немає можливості порадувати близьких випічкою з духовки.

  • М'який сир - 300 грам
  • Вершки (30-35%) - 250 мілілітрів
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Желатин - 4 чайних ложки
  • Апельсини - 3 штуки
  • Апельсиновий сік - 1 Склянка
апельсиновий сирний десерт без випічки - фото крок 1
1. Підготуйте желатин. Залийте його половиною склянки холодної кип'яченої води і залиште набухати на 30 хвилин. Після цього розтопіть желатин на водяній бані.
апельсиновий сирний десерт без випічки - фото крок 2
2. Акуратно зніміть цедру з апельсина, не зачепивши білу частину, щоб вона не дала гіркоту. Проваріть цедру в киплячій воді протягом 15 хвилин і остудіть.
апельсиновий сирний десерт без випічки - фото крок 3
3. До сиру додайте цукор, апельсиновий сік і добре все збийте блендером до отримання однорідної маси. Можете додати ароматизатор.
апельсиновий сирний десерт без випічки - фото крок 4
4. Збийте вершки. Соєденіте всі компоненти. У сирну масу додайте злегка остигнула цедру, желатин і збиті вершки (введіть їх поступово і акуратно перемішуючи, щоб вони не сильно осіли).
апельсиновий сирний десерт без випічки - фото крок 5
5. На дно форми викладіть кружечки апельсина і залийте сирну масу. Залиште в холодильнику мінімум на 10-12 годин. Після цього акуратно витягніть десерт з форми. Смачного!

Схожі рецепти