Десерт «вівця» без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Дуже симпатичний десерт у вигляді вівці, який підійде до будь-якого дитячого свята або на Новий рік Вівці! "овечки" готуються з зефіру, горішків в шоколаді, кокосової стружки і інших інгредієнтів.
До вашої уваги - простий спосіб приготування десерту "вівця" без випічки в домашніх умовах. Десерт у вигляді вівці готується за допомогою найпростіших інгредієнтів, куплених в звичайному кондитерському магазині. На перший погляд може здатися, що зробити такий десерт досить складно, але ж це зовсім не так. Приготуйте і переконайтеся в цьому самі! хай щастить!
- Зефір - 4-5 штук
- Лакрична паличка - 1 штука (або шоколадний батончик)
- Горішки в шоколаді - За смаком
- Кокосова стружка - 100 грам
- Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
- Вода - 1 Чайна ложка
- Солодкі палички - За смаком
Столову ложку цукрової пудри змішайте з чайною ложкою води. Вийде однорідна клейка маса, за допомогою якої ми будемо збирати "овечку" . Тепер робимо ніжки. За допомогою ножиць поріжте на чотири частини: великий зефір, солодкі палички і лакрицу.
Зібрану овечку обмащуємо цукрової масою і присипаємо кокосовою стружкою. Таким чином виходить шерсть.