М'ясний рулет «вівця»
(покроковий рецепт з фото)
М'ясний рулет у вигляді вівці - особливо актуальне блюдо в наступаючому році, адже наступний рік за календарем, "належить" саме цій тварині. Страва, з легкістю прикрасить ваш святковий стіл!
Перед вами класичний рецепт приготування м'ясного рулету "вівця". За великим рахунком, сам процес приготування такого незвичайного страви не є особливо складним. Щоб приготувати м'ясний рулет у вигляді вівці, Я використовував: фарш із яловичини, цибуля, часник, яйця, сир твердий і спеції. Вийшло чудово!
- Фарш яловичий - 300 грам
- Яйця - 5 штук(2 сирих + 3 варених)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сир твердий - За смаком
- Спеції - За смаком
За допомогою блендера перетворюємо в однорідну масу: яйця, часник і цибуля ріпчаста.
Сіль і перець за смаком.
Перемішуємо з яєчною масою наш яловичий фарш.
Додаємо спеції: koriandr, паприка, перець. Також можна додати трохи томатної пасти.
Змастіть деко оливковою олією. З частини фаршу сформуйте плоске тулуб овечки. Наверх кладемо три яйця, одне - на голову, два - живої.
Накрийте яйця шаром фаршу, зробивши овечку об'ємної. Також, зліпите з фаршу копита.
Готову овечку, присипаємо тертим сиром. Замість очка вставляємо чорнослив. Випікайте в духовці 25-30 хвилин. Температура 200 градусів.
Смачного!