Рецепт М'ясний рулет «вівця» фото

М'ясний рулет «вівця»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, Святковий обід
Гарячі страви, Рулети

М'ясний рулет у вигляді вівці - особливо актуальне блюдо в наступаючому році, адже наступний рік за календарем, "належить" саме цій тварині. Страва, з легкістю прикрасить ваш святковий стіл!

Перед вами класичний рецепт приготування м'ясного рулету "вівця". За великим рахунком, сам процес приготування такого незвичайного страви не є особливо складним. Щоб приготувати м'ясний рулет у вигляді вівці, Я використовував: фарш із яловичини, цибуля, часник, яйця, сир твердий і спеції. Вийшло чудово!

  • Фарш яловичий - 300 грам
  • Яйця - 5 штук(2 сирих + 3 варених)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сир твердий - За смаком
  • Спеції - За смаком
м'ясний рулет
За допомогою блендера перетворюємо в однорідну масу: яйця, часник і цибуля ріпчаста.
м'ясний рулет
Сіль і перець за смаком.
м'ясний рулет
Перемішуємо з яєчною масою наш яловичий фарш.
м'ясний рулет
Додаємо спеції: koriandr, паприка, перець. Також можна додати трохи томатної пасти.
м'ясний рулет
Змастіть деко оливковою олією. З частини фаршу сформуйте плоске тулуб овечки. Наверх кладемо три яйця, одне - на голову, два - живої.
м'ясний рулет
Накрийте яйця шаром фаршу, зробивши овечку об'ємної. Також, зліпите з фаршу копита.
м'ясний рулет
Готову овечку, присипаємо тертим сиром. Замість очка вставляємо чорнослив. Випікайте в духовці 25-30 хвилин. Температура 200 градусів.
м'ясний рулет
Смачного!

Схожі рецепти