Рецепт Булочки «вівця» фото

Булочки «вівця»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Пасха
Випічка , Булочки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пропоную приготувати дуже м'які і ніжні булочки у вигляді вівці. Усередині, вони наповнені солодким кремом, який так і тане в роті. А зовні присипані легкої цукровою пудрою!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування булочок"Вівця" . Приготувати булочки у вигляді вівці не так складно, як здається на перший погляд. Спершу зробіть крем, потім замісіть тісто, дочекайтеся поки воно підійде і сформуйте булочки. Запікайте в духовці до готовності, в кінці присипте цукровою пудрою. Хай щастить!

  • Борошно - 250 грам(+ 50 грам в крем)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка(+ 50 грам для крему)
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Молоко - 150 мілілітрів(+ 150 мл в крем)
  • Дріжджі - 4 грами
  • Яйця - 3 штуки (для крему)
  • Цукрова пудра - 1 За смаком
булочки
Приготуємо крем. Міксером збиваємо: яйця, борошно, молоко і цукор.
булочки
Виходить однорідна густа маса.
булочки
Для тіста змішуємо: борошно, сіль, цукор, вершкове масло, молоко і дріжджі.
булочки
Замісити тісто, відправляємо його в тепле і сухе місце на 20 хвилин. За цей час воно збільшиться в об'ємі.
булочки
Через 20 хвилин розгортає тісто в пласт і ліпимо з нього кульки. А потім формуємо булочки, як на картинках. Не забудьте в середину помістити крем. Випікаємо булочки в духовці до готовності, температура 180 градусів.
булочки
Готові булочки присипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти