Булочки «вівця»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати дуже м'які і ніжні булочки у вигляді вівці. Усередині, вони наповнені солодким кремом, який так і тане в роті. А зовні присипані легкої цукровою пудрою!
До вашої уваги - класичний рецепт приготування булочок "вівця" . Приготувати булочки у вигляді вівці не так складно, як здається на перший погляд. Спершу зробіть крем, потім замісіть тісто, дочекайтеся поки воно підійде і сформуйте булочки. Запікайте в духовці до готовності, в кінці присипте цукровою пудрою. Хай щастить!
- Борошно - 250 грам(+ 50 грам в крем)
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 Ст. Ложка(+ 50 грам для крему)
- Вершкове масло - 15 грам
- Молоко - 150 мілілітрів(+ 150 мл в крем)
- Дріжджі - 4 грами
- Яйця - 3 штуки (для крему)
- Цукрова пудра - 1 За смаком
Приготуємо крем. Міксером збиваємо: яйця, борошно, молоко і цукор.
Виходить однорідна густа маса.
Для тіста змішуємо: борошно, сіль, цукор, вершкове масло, молоко і дріжджі.
Замісити тісто, відправляємо його в тепле і сухе місце на 20 хвилин. За цей час воно збільшиться в об'ємі.
Через 20 хвилин розгортає тісто в пласт і ліпимо з нього кульки. А потім формуємо булочки, як на картинках. Не забудьте в середину помістити крем. Випікаємо булочки в духовці до готовності, температура 180 градусів.
Готові булочки присипте цукровою пудрою. Смачного!