Десерт без випічки «чудо»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування десерту «Чудо» без випічки. Десерт готується на подив швидко, а виходить дуже смачним.
Цукерки з даного рецептом виходять солодкими, ніжними з незабутнім смаком. Почастуєте Ваших друзів такими цукерками, і вони гідно оцінять їх смак.
- Дитяча суміш «Малютка» - 200 грам
- Пудра цукрова - 100 грам
- М'яке вершкове масло - 150 грам
- Ванілін, пакет - 1 штука
- Варене згущене молоко, банку - 0, 5 штуки
- Кунжут, Горст - 2 штуки
1. Дитячу суміш «Малятко» висипати в миску. Можна скористатися жирним сухим молоком (тільки тоді не буде такий ніжний смак). Сюди ж додамо цукрову пудру, вершкове масло і ванілін. До отримання однорідної маси ретельно все перемішуємо.
2. По краях разрежем целофановий кульок, приблизно середньої величини. Отриману масу кладемо на середину целофану (масу розкачати шириною шість-сім см і товщина приблизно 0, 5 см). Варене згущене молоко викладемо акуратним батончиком по середині маси.
3. Звертаємо масу в ковбаску, поєднуючи краю целофану.
4. Целофан розгортаємо, і на шматочки нарізаємо вийшла солоденька ковбаску.
5. У обжаренном кунжуті обкатати шматочки нарізаної ковбаски.
6. Хвилин на тридцять прибираємо цукерки в холодильник. Десерт готовий.