Рецепт Торт «чудо» фото

Торт «чудо»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Банан
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Я розкрила секрет, як правильно називати страви, щоб вони звучали красиво і порушували апетит. Візьміть слово, яке асоціюється з приємним, але конкретно нічого не означає. У мене так вийшло!

Опис приготування:

І тепер ви можете дізнатися про те, як приготувати торт"Диво" з бананами і ананасами. Так можна було назвати майже будь-яку подібну випічку, але тут дійсно вийшло диво! Настільки незвичайний листковий десерт: є желе, бісквіт, крем і безе. Цей торт стане справжнім відкриттям на вашій кухні.

  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукрова пудра - 230 грам(50 грам - в тісто, 60 грам - в вершках, 120 грам - в безе)
  • Ананас консервований - 150 грам
  • Сир м'який - 150 грам
  • Цукор ванільний - 10 грам
  • Крохмаль кукурудзяний - 10 грам
  • Шоколад чорний - 50 грам
  • Вершки 33-38% - 400 мілілітрів
  • Яєчний жовток - 3 штуки
  • Банан - 6-8 штук
  • Лимонне желе порошком, пачка - 2 штуки
  • Яєчний білок - 3 штуки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
торт
Борошно змішайте з розпушувачем і маслом (його необхідно порізати кубиками). Найкраще перемішайте їх в блендері або кухонному комбайні.
торт
Додайте цукрову пудру, перемішайте.
торт
Тепер додайте жовтки і замішати тісто.
торт
Зробіть з нього кулю, тільки сильно не замішуйте.
торт
Тісто розкачати в пласт. Покладіть його в форму для випічки, застелену пергаментним папером. Приберіть тісто на 20 хвилин в холодильник.
торт
Корж запікайте в духовці при 180 градусах протягом 20 хвилин.
торт
Поки бісквіт остуджують, займіться безе. Шоколад розтопіть.
торт
Білки збийте до стійких піків разом з цукровою пудрою. В кінці додайте крохмаль.
торт
Шоколад влийте в білки. Обережно перемішайте, щоб залишився малюнок смужками.
торт
На деко покладіть пергаментний папір. На ній расчертите форму таку ж, в якій лежить корж. Майбутнє безе рівно розподіліть по формі.
торт
Безе сушіть в духовій шафі 1-2 годин 120 градусах. Потім повністю остудіть його.
торт
2 пакетика желе розведіть по інструкції на упаковці.
торт
На остиглий корж розподіліть банани та ананаси, порізані шматочками.
торт
Залийте фрукти желе. Приберіть його все в холодильник до повного застигання (близько 2-х годин).
торт
А поки займіться кремом. Сливки збийте разом з ванільним цукром і пудрою, щоб вони стали густими.
торт
Додайте до вершків сир. Збийте крем до утворення єдиної консистенції.
торт
Готовий крем розрівняйте по застиглому желе.
торт
А зверху викладіть безе. Трохи примніть шар руками.
торт
Залиште торт на ніч у холодильнику. Неймовірно смачне"Диво" готово! Наріжте його порційними шматочками для подачі.

Схожі рецепти