Торт «чудо» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Ще один рецепт торта, який збирається як конструктор з безлічі коржів. Чим хороший цей торт, так це тим, що він дуже ситний і його вистачить, щоб нагодувати велику кількість гостей.
Чудо-тортик "диво" дуже популярний по тій простій причині, що готується нескладно і набір інгредієнтів дуже бюджетний, з огляду на те, що на виході торт виходить великим і їм можна нагодувати велику сім'ю ласунів. Маленький рада: готовий тортик поставте в холодильник на цілу ніч, тоді він відмінно просочиться і буде радувати вас і ваших гостей. Читайте керівництво з приготування торта "диво" і дивуйте своїх улюблених!
- Вершкове масло - 260 грам
- Цукор - 380 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 2 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Крем - 100 грам
1
Почнемо приготування з молочного крему. Для цього необхідно змішати 1 столову ложку борошна разом зі 180 грамами цукру.
2
Вводимо туди 1 яйце, змішуємо, додаємо 200 мл молока, і знову добре перемішуємо.
3
Ставимо каструльку на вогонь і помішувати, щоб розчинився цукор і маса стала однорідною. Доводимо до кипіння. Далі зменшуємо вогонь і проварюємо до тих пір, поки маса не стане густою. Знімаємо з конфорки і ставимо остигати.
4
Беремося робити тісто. Для цього змішуємо 180 цукру, мідь і 60 грам вершкового масла.
5
Робимо водяну баню, ставимо нашу суміш і нагріваємо. Знімаємо з вогню, вводимо по черзі яйця і перемішуємо кожен раз. Ставимо знову на баню і постійно помішуючи, проварюємо близько 4 хвилин, потім вводимо соду. Знімаємо з водяної бані.
6
Додаємо борошно і замішуємо тісто.
Одержаний грудку тіста поділяємо на 7 частин.
Одержаний грудку тіста поділяємо на 7 частин.
7
Формуємо коржі, розгортаючи тісто. Далі кладемо на деко і випікаємо кожен корж окремо при температурі 200 градусів до коричневого забарвлення.
8
Коли коржі всі готові і красиво вирізані по формі страви, приступаємо до приготування крему. Він у нас охолов і ми вводимо в нього сметану (не з холодильника). Перемішуємо ретельно і сюди ж відправляємо вершкове масло. Найкраще крем збити до однорідності і м'якості.
9
Ретельно змащуємо все коржі приготованим вершковим кремом і формуємо торт, накладаючи корж один на інший. Для прикраси, можна посипати верх торта крихтою.
10
Надішліть торт в холодильник не менше, ніж на 4 годину. Приємного чаювання!