Рецепт Торт «чудо» рецепт класичний фото

Торт «чудо» рецепт класичний
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Відмінний медовий торт, який ще називають «Чудо». І не дарма - простий у приготуванні і дивно смачний торт інакше і не може називатися. Переконайтеся самі!

Опис приготування:

Чудовий торт чекає вас! приступаємо. Розмішайте цукор, яйце, трохи борошна і молоко і проваріть на слабкому вогні. Потім остудіть, додайте сметану і вершкове масло і добре збийте. Крем готовий. Тепер підготуємо медові коржі. Цукор, мед і масло розтопіть на водяній бані, додайте яйця, ще трохи потримайте над парою, потім додайте соду і борошно і замісіть тісто. Розділіть його на 7 частин, розкачайте в пласти і випікання в духовці. Ображати коржі по тарілці, а обрізки подрібніть в крихту. Тепер змастіть коржі кремом, пересипаючи крихтою з обрізків. Також обмажте і обсипте крихтою верх і боки торта. Дайте йому добре просочитися в холодильнику і подайте на стіл. Приємного чаювання!

  • Вершкове масло - 260 грам
  • Цукор - 380 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Крем - 100 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Яйце - 4 штуки
  • Сода - 2 чайних ложки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
торт
Для крему змішайте половину цукру, одне яйце, столову ложку борошна і молоко. Розмішайте до розчинення цукру, доведіть до кипіння на слабкому вогні і трохи проваріть, потім остудіть. Це заготовка для крему.
торт
Решта цукру, мідь і 60 грам масла з'єднайте і розтопіть на водяній бані. Додайте по одному решту яєць, відразу ж перемішуючи. Знову поставте на водяну баню ще на 4 хвилини.
торт
Додайте в суміш соду і борошно, замісіть тісто. Розділіть його на 7 частин і розкачайте в пласти.
торт
Кожен пласт випікаючи в духовці при 200 градусах до коричневого кольору. Потім обріжте коржі по тарілці, а обрізки подрібніть в крихту.
торт
У остигнула заготовку для крему додайте сметану і вершкове масло і добре збийте.
торт
Коржі змастіть кремом, пересипаючи крихтою з обрізків. Також обмажте і обсипте крихтою верх і боки торта. Дайте йому добре просочитися в холодильнику і подайте на стіл.

Схожі рецепти