Торт «чудо» рецепт класичний
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний медовий торт, який ще називають «Чудо». І не дарма - простий у приготуванні і дивно смачний торт інакше і не може називатися. Переконайтеся самі!
Чудовий торт чекає вас! приступаємо. Розмішайте цукор, яйце, трохи борошна і молоко і проваріть на слабкому вогні. Потім остудіть, додайте сметану і вершкове масло і добре збийте. Крем готовий. Тепер підготуємо медові коржі. Цукор, мед і масло розтопіть на водяній бані, додайте яйця, ще трохи потримайте над парою, потім додайте соду і борошно і замісіть тісто. Розділіть його на 7 частин, розкачайте в пласти і випікання в духовці. Ображати коржі по тарілці, а обрізки подрібніть в крихту. Тепер змастіть коржі кремом, пересипаючи крихтою з обрізків. Також обмажте і обсипте крихтою верх і боки торта. Дайте йому добре просочитися в холодильнику і подайте на стіл. Приємного чаювання!
- Вершкове масло - 260 грам
- Цукор - 380 грам
- Борошно - 400 грам
- Крем - 100 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйце - 4 штуки
- Сода - 2 чайних ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки