Рецепт Маринована капуста «чудо» фото

Маринована капуста «чудо»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Літні
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Капусти я заготовлював багато і найчастіше - це квашена капуста. Капуста, заготовлена ​​за цим рецептом дуже сподобалася всій родині. Хрустка, ароматна, з пікантною ноткою сухофруктів!

Опис приготування:

Рецепт перевірений багатьма господинями, тому рекомендую точно дотримуватися рецептуру, і тоді Ви отримаєте чудовий результат. Ця капуста неймовірно смачна - хрустка, sladkovataya… Сухофрукти тут дуже до речі!

  • Капуста білокачанна - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Ізюм - 100 грам
  • Чорнослив сушений - 100 грам
  • Журавлина sushenaya - 100 грам
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 500 мілілітрів (маринад)
  • Цукор - 1/3 склянки (маринад)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка (маринад)
  • Масло рослинне - 1/2 склянки (маринад)
  • Оцет яблучний - 1/2 склянки (маринад)
  • Лавровий лист - 3 штуки (маринад)
маринована капуста
1. Капусту нашаткуйте, приправити сіллю.
маринована капуста
2. Лук почистіть і наріжте півкільцями, морква очистіть і натріть на тертці.
маринована капуста
3. Додайте до капусти морква, цибуля і терте яблуко.
маринована капуста
4. Сухофрукти помийте, чорнослив наріжте і додайте до капусти.
маринована капуста
5. Закип'ятіть маринад і залийте капусту. Залиште на ніч, потім розкладіть в банки.
маринована капуста
6. Смачного!

Схожі рецепти