Маринована капуста «чудо»
(покроковий рецепт з фото)
Капусти я заготовлював багато і найчастіше - це квашена капуста. Капуста, заготовлена за цим рецептом дуже сподобалася всій родині. Хрустка, ароматна, з пікантною ноткою сухофруктів!
Рецепт перевірений багатьма господинями, тому рекомендую точно дотримуватися рецептуру, і тоді Ви отримаєте чудовий результат. Ця капуста неймовірно смачна - хрустка, sladkovataya… Сухофрукти тут дуже до речі!
- Капуста білокачанна - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Ізюм - 100 грам
- Чорнослив сушений - 100 грам
- Журавлина sushenaya - 100 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 500 мілілітрів (маринад)
- Цукор - 1/3 склянки (маринад)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (маринад)
- Масло рослинне - 1/2 склянки (маринад)
- Оцет яблучний - 1/2 склянки (маринад)
- Лавровий лист - 3 штуки (маринад)
1. Капусту нашаткуйте, приправити сіллю.
2. Лук почистіть і наріжте півкільцями, морква очистіть і натріть на тертці.
3. Додайте до капусти морква, цибуля і терте яблуко.
4. Сухофрукти помийте, чорнослив наріжте і додайте до капусти.
5. Закип'ятіть маринад і залийте капусту. Залиште на ніч, потім розкладіть в банки.
6. Смачного!