Сирний десерт без випічки
(покроковий рецепт з фото)
І що б ви робили без сиру? Такий корисний і смачний кисло-молочний продукт може бути інгредієнтом для великої кількості страв. Це могжет бути і гаряче, і гарнір, і, звичайно ж, десерт.
Спеціально для вас я підготувала рецепт про те, як приготувати сирний десерт без випічки. Найскладніше тут - витримати час, щоб такий торт застиг в холодильнику, тому що його хочеться з'їсти відразу ж! Я думаю, що вам таке блюдо сподобається. І ви не раз його захочете повторити.
- Сир - 250 грам
- Печиво з какао - 300 грам
- Крем - 250 грам
- Цукор - 100 грам
- Вода тепла - 75 мілілітрів (кип'ячена)
- Желатин - 1 Ст. Ложка
- Маленька шоколадка - 1 штука
Спочатку зробіть крем. Желатин розведіть у воді і залиште на 20 хвилин набухати. Після цього розігрійте суміш на водяній бані до розчинення желатину. Потім процідіть желатинову воду.
Збийте в блендері сир, цукор і сметану. Зробіть єдину консистенцію без грудочок. Остиглий желатин влийте в сирну масу і перемішайте.
Підготуйте форми для торта. На дно покладіть печиво. Залийте 1/3 крему, зверху - знову шар печива. В результаті викладайте по черзі 3 шару печива і 3 шару сирного крему.
Торт приберіть в холодильник на 8 годин під щільною кришкою. При подачі зверху натріть шоколад. Приємною дегустації!