Домашній гамбургер
(покроковий рецепт з фото)
Одне з моїх фірязиках страв - домашній гамбургер. Ще ніхто з моїх гостей не був розчарований цією стравою. Розповідаю, як його приготувати в домашніх умовах.
Добре приготований домашній гамбургер - ця страва, від якої неможливо відязикатися. Соковита котлета, м'яка булочка, сир, овочі - просто чудова комбінація, яка сподобається і дітям, і дорослим. Рецепт дуже простий, на приготування йде всього 15-20 хвилин. Один з моїх найулюбленіших рецептів.
- Булочка для гамбургера - 1 штука
- Цибуля - 1/4 штуки
- Фарш - 200 грам
- Сир - 50 грам
- Листя салату - 25 грам
- Огірок маринований - 1/3 штуки
- Кетчуп, майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Змішайте фарш і дрібно нарізану цибулю. Додати сіль, поперчіть.
Змішайте майонез і кетчуп.
Мокрими руками візьміть приблизно 200 грамів фаршу, сформуйте з них котлети для бургера.
Обсмажте з обох сторін до готовності (приблизно по 5-6 хвилин з кожного боку).
Беремо булку для гамбургера, змащуємо її нашим соусом всередині. Кладемо котлету, пару тонких скибочок маринованого огірка, пару скибочок сиру, листя салату. Домашній гамбургер готовий.