Куряче м'ясо шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Ніжне куряче м'ясо, обсмажене в ароматному соусі з яйцем і зеленню, - прекрасне блюдо для сімейної вечері або обіду. Готується швидко і без особливого клопоту, прекрасно поєднуючись з будь-якими гарнірами.
Перед вами - простий рецепт приготування курячого м'яса шматочками. Розігріваємо в сковороді соєвий соус з цукром і водою, обсмажуємо цибулю. Потім додаємо порізане куряче філе, тушкуємо все разом ще близько 7-8 хвилин. Яйця збиваємо і з'єднуємо з подрібненою зеленню, вливаємо цю суміш на сковороду. Доводимо до готовності під кришкою 2-3 хвилини. Хай щастить!
- Куряче філе - 500 грам
- Соєвий соус - 75 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Яйця - 3 штуки
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком

У сковороді розігріваємо соєвий соус, додаємо трохи води і цукор. Як тільки суміш закипить, а цукор розчиниться - додайте подрібнену цибулю. Обсмажуємо 5 хвилин.

Нарізаємо порційними шматочками філе, додаємо до цибулі, тушкуємо під кришкою ще 6 хвилин. Перемішуємо, знімаємо кришку і готуємо ще 3 хвилини.

Подрібнюємо зелень, з'єднуємо її зі збитими яйцями. Виливаємо цю суміш на сковороду, перемішуємо. Готуємо під кришкою 2-3 хвилини. Сіль і перець - за смаком.

На гарнір можна відварити картоплю. Смачного!