Куряче філе шматочками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Блюдо за смаком нагадує шашлик. Бракує тільки аромату серпанок. Виходить соковите блюдо з великими шматочками курки і ароматним і смачним луком. Просто і смачно!
Подати таке м'ясо можна з нарізкою зі свіжих овочів, а можна придумати цікавий гарнір. Блюдо цілком може бути святковим. Дуже смачне, і "вихід" досить великий.
- Курка або індичка - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Спеції до птаха - За смаком
Куряче філе нарізаємо кубиками.
Додайте нарізаний півкільцями ріпчасту цибулю. Пам'ятайте цибулю руками, щоб він розпався на півкільця.
До курки додайте соєвий соус і спеції до птаха.
З фольги сформуйте якусь човник. Викладіть в неї м'ясо з цибулею.
Поставте в духовку і при 200 градусах і запікайте до готовності. М'ясо приготується швидко. На це піде близько 30 хвилин.
Подавайте блюдо до столу. Виходить дуже смачно!