Куряче філе шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе, смажене на сковороді, - звичайнісіньке блюдо, але, якщо додати пікантну приправу і вершки, виходить надзвичайно смачне куряче м'ясо. Поєднується з будь-якими гарнірами, спробуйте!
Вашій увазі пропоную класичний рецепт курячого філе шматочками. Куряче філе нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо на сковороді, потім додаємо подрібнену цибулю. Через деякий час засипаємо каррі і вливаємо вершки, перемішуємо і даємо прокипіти 5-7 хвилин. Вдалого приготування!
- Куряче філе - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершки - 300 мілілітрів
- Каррі - 2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
Розігріваємо в сковороді рослинне масло і викладаємо порізане куряче філе. Солимо і перчимо до смаку.
Як тільки м'ясо почне біліти, додайте подрібнену ріпчасту цибулю.
Обсмажуємо м'ясо з цибулею на маленькому вогні, потім додаємо приправу каррі.
Вливаємо вершки, перемішуємо.
Продовжуємо готувати ще 5-7 хвилин.
Як гарнір відмінно підійде рис і картопляне пюре. Смачного!