Куряче філе шматочками з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся простим рецептом курячого філе шматочками з сиром. Виходить вишуканий і легкий обід або вечерю з гарніром із стручкової квасолі і ніжною курочкою з сиром! Спробуйте!
Хочу вам розповісти, як зробити куряче філе шматочками з сиром. Насправді все дуже просто! цей рецепт - для тих, хто не любить витрачати багато часу на приготування або ж для новачків на кухні. В даному випадку вам навіть не потрібно намагатися приготувати вершковий крем бешамель (змішувати борошно, масло і вершки в правильних пропорціях)! Можна просто додати якісний плавлений сир з банки - і страва вийде нітрохи не гірше!
- Куряче філе - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир вершковий - 200 грам (можна замінити плавленим. 150 грамів - для курки, 50 грамів - для гарніру)
- Стручкова квасоля - 150 грам
- Зелень - За смаком
- Спеції - 1 За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити курку і гриби зі спеціями. Коли підсмажаться, зменшуємо вогонь, додамо сир і зелень, тушкуємо під кришкою, поки сир не розплавиться. Перекладаємо на тарілку.
2. Стручкову квасолю миємо й на рослинній олії на іншій сковороді обсмажуємо до готовності. Якщо не любите жорсткі волокна, долийте води і під кришкою тушкуйте до стану м'якості. Далі змішаємо квасоля з подрібненою зеленню і спеціями, заправимо сиром, що залишився і перемішаємо.
3. А тепер красиво викладаємо квасоля поруч з куркою на тарілці, подаємо до столу. Смачного!