Куряче філе шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную варіант, як приготувати куряче філе шматочками на сковороді. Це швидкий спосіб готування смачної вечері. Подавати блюдо можна з будь-яким гарніром, добре поєднується з овочами.
Беремо куряче філе, ріжемо шматочками. Прітсипаем улюбленими спеціями і швидко смажимо на сковорідці, щоб уникнути надмірного витікання соку всередині м'яса. Обсмажуйте не довше ніж 3-4 хвилин.
- Куряче філе або грудка - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
- Прованські трави - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів (для смаження)
Спочатку підготуємо всі необхідні продукти і спеції.
Якщо у вас грудка, то потрібно попередньо відокремити філе від шкіри і кісток.
Філе поріжте на шматочки середнього розміру.
Кожен шматочок присипте сіллю і спеціями.
Викладайте частинами на розігріту сковороду з маслом і швидко обсмажують до рум'яної скоринки.
Перша партія готова. Подавайте блюдо до столу гарячим!