Рецепт Рисове печиво фото

Рисове печиво
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Вам доводилося коли-небудь пробувати солодке і хрустке печиво з рису? І не з повітряного, а з самого звичайного. Хочете зробити таку оригінальну солодкість? Тоді запам'ятовуйте цей рецепт!

Опис приготування:

Перед вами досить незвичайний спосіб, як приготувати рисове печиво. Незважаючи на те, що процес займає досить багато часу, на активні дії ви витратите максимум півгодини. Це класичний варіант, але при бажанні ви можете спробувати зробити таке печиво з різними добавками за смаком.

  • Мал - 2 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - За смаком
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
рисове печиво - фото крок 1
1. Для початку в підсоленій воді зваріть рис. Поки він ще гарячий, додайте цукор і ванілін за смаком. Перемішайте, накрийте кришкою і дайте постояти хвилин 10.
рисове печиво - фото крок 2
2. Жароміцний деко збризніть рослинним маслом без запаху. Викладіть рис рівним шаром, щільно притискаючи його руками. Надішліть в розігріту до 120 градусів духовку.
рисове печиво - фото крок 3
3. Запікайте рис близько трьох годин, поки він не стане апетитного золотистого кольору.
рисове печиво - фото крок 4
4. Одержаний пласт підсушеного рису розділіть руками на ось такі невеликі печеньки.
рисове печиво - фото крок 5
5. Розігрійте рослинне масло, викладіть їх в масло.
рисове печиво - фото крок 6
6. Підрум'яньте буквально по 1 хвилині з кожної сторони.
рисове печиво - фото крок 7
7. Після перекладіть на паперову серветку. Перед подачею печиво можна присипати цукровою пудрою, наприклад.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти