Рисове тісто
(покроковий рецепт з фото)
Ви ще не знаєте, як приготувати рисове тісто? Я вам зараз розповім. На це піде два інгредієнта, а часу - 15 хвилин. Корисне дієтичне тісто - база для шедеврів кулінарного мистецтва.
Вироби з такого тіста абсолютно не містять клейковини. Віддайте перевагу таким коржикам, замінивши ними звичайний хліб. Ви помітите на собі, як відчуєте легкість, прилив сил і енергії. Рисове борошно багата вітамінами, мінералами і амінокислотами. А для діток такі вироби обов'язково включите в раціон. З такого тіста можна зробити булочки, печиво, хлібці і багато чого іншого. Смачного.
- Рисове борошно - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
У невеликій каструлі закип'ятіть підсолену воду. Потім, швидко помішуючи, введіть поступово рисове борошно. Повинна вийти розсипчаста маса.
Отриману суміш пересипте на пергаментний папір і вимішують до тих пір, поки не вийде тісто. Сформуйте його в калачик і розділіть на 6 рівних частин.
З кожної частини сформуйте кульку.
Кожна кулька розкочуйте настільки тонко, щоб пласт був майже прозорим. Смажте коржі на сухій сковорідці до готовності.