Рецепт Рисове молоко фото

Рисове молоко
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Напої , Молочні
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся простим рецептом, як приготувати рисове молоко. Напій на основі рису - це заміна молока тваринного походження. Особливо рецепт сподобається алергікам і веганам.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати рисове молоко, я розповім нижче. Рис підійде будь-який, але рекомендую використовувати буре. Він не був очищений від оболонки, а значить містить більше поживних речовин. За бажанням в рисове молоко можна додати будь-який підсолоджувач і ванільний ароматизатор, щоб смак був приємніше. Рисове молоко володіє нейтральним смаком і легкою консистенцією. На ньому можна варити каші, готувати напої або пити просто так.

  • Мал - 100 грам
  • Вода - 800-900 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
рисове молоко - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
рисове молоко - фото крок 2
Рис промийте та відваріть відповідно до інструкції на упаковці.
рисове молоко - фото крок 3
Перекладіть варений рис в блендер, додайте воду і щіпку солі. Подрібніть до однорідної консистенції.
рисове молоко - фото крок 4
Процідіть напій через дрібне сито або марлю.
рисове молоко - фото крок 5
Рисове молоко готове, приємного вам апетиту!

Схожі рецепти