Рецепт Рисове тістечко фото

Рисове тістечко
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершки, Крупи, Шоколад, Мал, Рисове борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, День народження, Фуршет, Новий рік
Випічка, Тістечко, Без випічки

Цікавий рецепт, як приготувати рисове тістечко, яке вважається традиційним японським десертом. Його можна приготувати з різними начинками і надати різні кольори за допомогою харчового барвника.

Незвичайне і цікаве блюдо, яке здивує всіх, кого ви почастуєте їм. Завдяки пошаговому рецептом з фотографіями можна без праці приготувати таке тістечко. Його основу складає рисове борошно, а для більш цікавого смаку додаємо шоколадну начинку. Виходять красиві, смачні і легкі тістечка. Спробуйте приготувати самостійно і переконайтеся самі. Смачного!

  • Рисове борошно - 50 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - За смаком
  • Вершки - 75 мілілітрів
  • Шоколад чорний - 100 грам
рисове тістечко - фото крок 1
1. У каструлю наливаємо вершки і ставимо на вогонь. Як тільки почали кипіти, зменшуємо вогонь і відразу кидаємо поламаний шоколад.
рисове тістечко - фото крок 2
2. Ретельно перемішуємо все до однорідної маси, прибираємо з вогню і чекаємо, коли охолоне. Потім переставляємо в холодильник або морозильну камеру.
рисове тістечко - фото крок 3
3. В окремій каструлі змішуємо цукор, рисове борошно і воду.
рисове тістечко - фото крок 4
4. Перемішуємо до однорідної маси (краще віночком або блендером) і ставимо на вогонь.
рисове тістечко - фото крок 5
5. Отримана суміш дуже швидко загусає.
рисове тістечко - фото крок 6
6. Можуть з'явиться грудочки, але це не страшно. Піднімаємо ємність з сумішшю над вогнем і продовжуємо перемішувати, в результаті отримуємо білу і клейку масу.
рисове тістечко - фото крок 7
7. Поверхня столу присипаємо крохмалем і виливаємо тільки що отриману масу.
рисове тістечко - фото крок 8
8. Чекаємо, поки охолоне, присипаємо щедро зверху крохмалем.
рисове тістечко - фото крок 9
9. Від загальної маси відрізаємо шматочок і розгортаємо товщиною близько трьох міліметрів, кладемо всередину шоколадну начинку, піднімаємо краю і добре защипувати, щоб начинка не витекла.
рисове тістечко - фото крок 10
10. Скачує кульку або надаємо масі круглу форму. Намагайтеся загладити шви. На тарілку вистилає пергамент і складаємо отримані кульки. Тістечка готові!

Схожі рецепти