Рецепт Рисове тістечко фото

Рисове тістечко
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершки , Крупи , Шоколад , Мал , Рисове борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На святковий стіл , День народження , Фуршет , Новий рік
Випічка , Тістечко , Без випічки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Цікавий рецепт, як приготувати рисове тістечко, яке вважається традиційним японським десертом. Його можна приготувати з різними начинками і надати різні кольори за допомогою харчового барвника.

Опис приготування:

Незвичайне і цікаве блюдо, яке здивує всіх, кого ви почастуєте їм. Завдяки пошаговому рецептом з фотографіями можна без праці приготувати таке тістечко. Його основу складає рисове борошно, а для більш цікавого смаку додаємо шоколадну начинку. Виходять красиві, смачні і легкі тістечка. Спробуйте приготувати самостійно і переконайтеся самі. Смачного!

  • Рисове борошно - 50 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Кукурудзяний крохмаль - За смаком
  • Вершки - 75 мілілітрів
  • Шоколад чорний - 100 грам
рисове тістечко - фото крок 1
1. У каструлю наливаємо вершки і ставимо на вогонь. Як тільки почали кипіти, зменшуємо вогонь і відразу кидаємо поламаний шоколад.
рисове тістечко - фото крок 2
2. Ретельно перемішуємо все до однорідної маси, прибираємо з вогню і чекаємо, коли охолоне. Потім переставляємо в холодильник або морозильну камеру.
рисове тістечко - фото крок 3
3. В окремій каструлі змішуємо цукор, рисове борошно і воду.
рисове тістечко - фото крок 4
4. Перемішуємо до однорідної маси (краще віночком або блендером) і ставимо на вогонь.
рисове тістечко - фото крок 5
5. Отримана суміш дуже швидко загусає.
рисове тістечко - фото крок 6
6. Можуть з'явиться грудочки, але це не страшно. Піднімаємо ємність з сумішшю над вогнем і продовжуємо перемішувати, в результаті отримуємо білу і клейку масу.
рисове тістечко - фото крок 7
7. Поверхня столу присипаємо крохмалем і виливаємо тільки що отриману масу.
рисове тістечко - фото крок 8
8. Чекаємо, поки охолоне, присипаємо щедро зверху крохмалем.
рисове тістечко - фото крок 9
9. Від загальної маси відрізаємо шматочок і розгортаємо товщиною близько трьох міліметрів, кладемо всередину шоколадну начинку, піднімаємо краю і добре защипувати, щоб начинка не витекла.
рисове тістечко - фото крок 10
10. Скачує кульку або надаємо масі круглу форму. Намагайтеся загладити шви. На тарілку вистилає пергамент і складаємо отримані кульки. Тістечка готові!

Схожі рецепти