Рисове суфле
(покроковий рецепт з фото)
Як приємно урізноманітнити сніданок? Адже так нудно їсти вранці одну кашу день у день. Та й дітям від такої страви наслідки. У цьому рецепті я розповім про те, як приготувати рисове суфле.
Я знайшла альтернативу звичайній рисовій каші. Ось це суфле. Воно легко і швидко готується, а результат порадував всю сім'ю. Навіть діти сприйняли блюдо на ура. Вони й не помітили, що блюдо приготовлено, фактично, з рисової каші. Варто згадати ще й корисність страви. Воно підходить і для тих, хто стежить за своєю фігурою.
- Мал - 75 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
Молоко наливаємо в каструлю і ставимо на вогонь. Після всипаємо промитий рис, масло вершкове та цукор на смак. Кидаємо дрібку солі і варимо масу 20 хв.
В окремому посуді збиваємо тільки білки. На максимальній швидкості, до твердих піків. Повинна вийти густа піна білого кольору.
В іншому посуді збовтуємо блендером жовтки разом з готовою рисовою кашею. Далі до маси додаємо білки, акуратно заважаємо і розкладаємо по формах.
Запікаємо в духовці наше рисове суфле. Температура - 160 градусів. Час - 15-20 хвилин. Приємного сніданку!