Рецепт Рисове суфле фото

Рисове суфле
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Молочні продукти , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На сніданок
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Як приємно урізноманітнити сніданок? Адже так нудно їсти вранці одну кашу день у день. Та й дітям від такої страви наслідки. У цьому рецепті я розповім про те, як приготувати рисове суфле.

Опис приготування:

Я знайшла альтернативу звичайній рисовій каші. Ось це суфле. Воно легко і швидко готується, а результат порадував всю сім'ю. Навіть діти сприйняли блюдо на ура. Вони й не помітили, що блюдо приготовлено, фактично, з рисової каші. Варто згадати ще й корисність страви. Воно підходить і для тих, хто стежить за своєю фігурою.

  • Мал - 75 грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
рисове суфле - фото крок 1
Молоко наливаємо в каструлю і ставимо на вогонь. Після всипаємо промитий рис, масло вершкове та цукор на смак. Кидаємо дрібку солі і варимо масу 20 хв.
рисове суфле - фото крок 2
В окремому посуді збиваємо тільки білки. На максимальній швидкості, до твердих піків. Повинна вийти густа піна білого кольору.
рисове суфле - фото крок 3
В іншому посуді збовтуємо блендером жовтки разом з готовою рисовою кашею. Далі до маси додаємо білки, акуратно заважаємо і розкладаємо по формах.
рисове суфле - фото крок 4
Запікаємо в духовці наше рисове суфле. Температура - 160 градусів. Час - 15-20 хвилин. Приємного сніданку!

Схожі рецепти