Найпростіший бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)
Найпростіше приготувати торт з бісквітних коржів. Нехитрий рецепт і прекрасний результат - причина популярності бісквіта. Показую, як приготувати простий бісквіт для торта!
Щоб приготувати бісквіт для торта, знадобиться п'ять великих яєць, мука, цукор і трохи крохмалю. Крохмаль я додаю, щоб тісто потім краще вбирало крем. З даної кількості продуктів виходить досить великий корж, який можна спокійно розрізати навпіл. До речі, такий бісквіт хороший для просочення його лікером або інший просоченням.
- Яйця - 5 штук
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Пакетик ваніліну - 1 штука
- Цукор - 150 грам
- Борошно - 150 грам
Підготуйте інгредієнти.
Спочатку збийте яйця.
Потім додайте в яйця цукор і ванілін. Збивайте, поки цукор не розчиниться.
Потім додайте крохмаль і поступово борошно, все перемішайте до однорідної маси.
Тісто бісквітне виходить як жирна сметана, але з ложки воно повинно стікати спокійно.
Форму для випічки застеліть пергаментом, змастіть його маслом вершковим і присипте борошном.
Викладіть тісто у форму і розрівняйте.
А тепер увага: накрийте форму щільно фольгою. Надішліть в розігріту до 190-200 З духовку на півгодини, потім зменшіть вогонь до маленького і ще випікайте півгодини. Фольгу не знімати!
Потім дістаньте бісквіт, зніміть фольгу і перевірте готовність зубочисткою: тісто не повинно до неї липнути. Залиште бісквіт остигати прямо в формі.
Поки бісквіт остигає, приготуйте крем із згущеного молока і масла (зефір на фото потім пішов на прикрасу).
Змішайте згущене молоко з маслом до однорідної маси.
Остиглий корж розріжте навпіл.
Зберіть торт, промазав коржі кремом.
Ось такий простий, але дуже смачний тортик вийшов! Можете його прикрасити зефіром.
Готовий простий бісквіт для торта подавайте з чаєм. Смачного!
Готовий простий бісквіт для торта подавайте з чаєм. Смачного!