Бісквіт для торта в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт за цим рецептом виходить завжди! пишний, ніжний, повітряний, він ідеально підійде для приготування святкового торта. Можна подати з варенням або джемом до чаю, теж дуже смачно!
Цей рецепт паличка-виручалочка! без соди, розпушувача і масла - тільки основні інгредієнти. Бісквіт виходить високий, повітряний і невагомий. Спробуйте приготувати бісквіт для торта в мультиварці, ця випічка обов'язково вийде у вас ідеальною!
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Яйце - 4 штуки
- Ванілін - 1 грам
- Вершкове масло - 10 грам (для змазування форми)
Підготуйте всі інгредієнти.
Мартенс відділи Желтков. Білки збийте міксером в міцну піну. Потім додайте ванілін і цукор. Збивайте все разом кілька хвилин до стійких піків.
Продовжуючи збивати по одному додавайте жовтки.
Кожен жовток повинен повністю змішатися з білковою масою.
Додайте невеликими порціями просіяне борошно.
Вмішайте борошно в тісто ложкою або лопаткою, рухами від низу до верху.
Має вийти пишне і ніжне тісто. Змастіть чашу мультиварки вершковим маслом. Дно і боки добре присипте борошном. Якщо сумніваєтеся в своїй чаші, краще застеліть її пергаментом. Перекладіть тісто в чашу і розрівняйте.
Випікайте на режимі "випічка" . Потім відкрийте кришку і залиште бісквіт до повного охолодження.
Остиглий бісквіт вийміть за допомогою контейнера для варіння на пару.
Бісквіт для торта в мультиварці готовий. Посипте його цукровою пудрою і подавайте до чаю. Або розріжте його на 2-3 частини і прошарками кремом. Смачного!