Рецепт Бісквіт для торта з мастики фото

Бісквіт для торта з мастики
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Борошно , Яйця
Дієтичне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Торти , Бісквіт , Бісквітний торт
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

На сьогоднішній день стали дуже популярними торти з мастики. Вони виглядають ошатно і розкішно, підходять для будь-якого заходу. Майже всі вони готуються на основі бісквітних коржів.

Опис приготування:

Це класичний і простий рецепт бісквіта. Він готується всього з трьох інгредієнтів. У рецепт входять яйця, борошно і цукрова пудра. Можна використовувати замість неї і цукор, але тоді збивати яйця з цукром потрібно буде довше. Щоб дізнатися, як приготувати бісквіт для торта з мастики, прочитайте цей рецепт.

Бісквіт виходить ніжним, але досить щільним, він не буде просідати під прикрасами з мастики.

  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 125 грам
  • Цукрова пудра - 125 грам
бісквіт для торта з мастики - фото крок 1
У велику миску вбийте сирі курячі яйця. Всипте до них цукрову пудру. Потім збивайте яйця з цукровою пудрою міксером на високій швидкості до тих пір, поки маса не стане білою і не збільшиться в розмірі.
бісквіт для торта з мастики - фото крок 2
Борошно просійте кілька разів через сито. Потім порціями додавайте її до збитих яєць і акуратно втручайтеся лопаткою. Маса не повинна осісти, але повинна стати однорідною.
бісквіт для торта з мастики - фото крок 3
Роз'ємну форму для запікання змастіть рослинною олією з усіх боків. Потім вилийте в неї тісто. Запікайте бісквіт в духовці сорок хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.
бісквіт для торта з мастики - фото крок 4
Готовий бісквіт дістаньте з духовки і остудіть. Потім розріжте його на коржі за допомогою гострого довгого ножа або ж нитки. Коржі використовуйте для торта з мастики.

Схожі рецепти