Бісквіт для торта з мастики
(покроковий рецепт з фото)
На сьогоднішній день стали дуже популярними торти з мастики. Вони виглядають ошатно і розкішно, підходять для будь-якого заходу. Майже всі вони готуються на основі бісквітних коржів.
Це класичний і простий рецепт бісквіта. Він готується всього з трьох інгредієнтів. У рецепт входять яйця, борошно і цукрова пудра. Можна використовувати замість неї і цукор, але тоді збивати яйця з цукром потрібно буде довше. Щоб дізнатися, як приготувати бісквіт для торта з мастики, прочитайте цей рецепт.
Бісквіт виходить ніжним, але досить щільним, він не буде просідати під прикрасами з мастики.
- Куряче яйце - 4 штуки
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 125 грам
- Цукрова пудра - 125 грам
У велику миску вбийте сирі курячі яйця. Всипте до них цукрову пудру. Потім збивайте яйця з цукровою пудрою міксером на високій швидкості до тих пір, поки маса не стане білою і не збільшиться в розмірі.
Борошно просійте кілька разів через сито. Потім порціями додавайте її до збитих яєць і акуратно втручайтеся лопаткою. Маса не повинна осісти, але повинна стати однорідною.
Роз'ємну форму для запікання змастіть рослинною олією з усіх боків. Потім вилийте в неї тісто. Запікайте бісквіт в духовці сорок хвилин при температурі сто вісімдесят градусів.
Готовий бісквіт дістаньте з духовки і остудіть. Потім розріжте його на коржі за допомогою гострого довгого ножа або ж нитки. Коржі використовуйте для торта з мастики.