Торт «Квіти з мастики»
(покроковий рецепт з фото)
Прикраса тортів - непросте завдання навіть для досвідчених кухарів. Що вже говорити про тих, хто робить це вперше? Рецепт приготування торта "квіти з мастики" відкриє вам секрети цього виду кулінарії.
Торт "квіти з мастики" має дві особливості. Перша - порівняно великий час йде на опрацювання деталей композиції торта, друге - потрібно мати чутливі і звичні до тонкої роботи руки, щоб квіточки вийшли гарними і радували око.
- Мастика - 100 грам
- Картопляний крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
- Кондитерські стеки - 3 штуки
- Дріт - 10 штук
- Тичинки - 0, 5 склянки
Починаємо з скотча, дроту і тичинки. Склеюємо між собою тичинки і дріт. Змащуємо п'ятикутний стек крохмалем, робимо поглиблення в передній частині бруска.
Ножицями розрізаємо брусочек на пелюстки.
За допомогою кульки розгортаємо пелюстки. Робимо все акуратно, попередньо поставивши догори дригом пелюстка.
Серцевину продавлюємо за допомогою стека з багатокутної пірамідою.
Насаджуємо пелюстка на дріт з тичинкою.
Зрозуміло, що ці операції потрібно повторити з кожним з пелюсток. Прикраса готова - воно буде до місця для будь-якого виду торта. У підсумку ми можемо отримати ось таку красу.