Рецепт Торт «Квіти з мастики» фото

Торт «Квіти з мастики»
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Торти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Прикраса тортів - непросте завдання навіть для досвідчених кухарів. Що вже говорити про тих, хто робить це вперше? Рецепт приготування торта"Квіти з мастики" відкриє вам секрети цього виду кулінарії.

Опис приготування:

Торт"Квіти з мастики" має дві особливості. Перша - порівняно великий час йде на опрацювання деталей композиції торта, друге - потрібно мати чутливі і звичні до тонкої роботи руки, щоб квіточки вийшли гарними і радували око.

  • Мастика - 100 грам
  • Картопляний крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Кондитерські стеки - 3 штуки
  • Дріт - 10 штук
  • Тичинки - 0, 5 склянки
торт
Починаємо з скотча, дроту і тичинки. Склеюємо між собою тичинки і дріт. Змащуємо п'ятикутний стек крохмалем, робимо поглиблення в передній частині бруска.
торт
Ножицями розрізаємо брусочек на пелюстки.
торт
За допомогою кульки розгортаємо пелюстки. Робимо все акуратно, попередньо поставивши догори дригом пелюстка.
торт
Серцевину продавлюємо за допомогою стека з багатокутної пірамідою.
торт
Насаджуємо пелюстка на дріт з тичинкою.
торт
Зрозуміло, що ці операції потрібно повторити з кожним з пелюсток. Прикраса готова - воно буде до місця для будь-якого виду торта. У підсумку ми можемо отримати ось таку красу.

Схожі рецепти