Бісквіт для торта
(покроковий рецепт з фото)
Добре приготований бісквіт для торта - запорука успіху в приготуванні найрізноманітніших тортів. Тому сьогодні я розповім, як приготувати бісквіт для торта просто і абсолютно нескладно.
Уміння добре приготувати бісквіт для торта - це базове вміння в приготуванні тортів і взагалі в кондитерській справі. Можна скільки завгодно експериментувати з кремами, глазур'ю, начинкою, але якщо ви не вмієте готувати бісквіт для торта, у вас нічого не вийде. Сьогодні я поділюся з вами правильним, грамотним рецептом бісквіта для торта. Саме цей досить простий рецепт бісквіта для торта особисто я вважаю найкращим. Спробуйте і ви приготувати його!
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1.25 склянки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Посуд має бути чистою і обов'язково сухий. Вибирайте скляну або керамічну миску, вони ідеально підходять для збивання яєць. Яйця повинні бути добре охолодженими, тоді при збиванні вони перетворяться в пишну пінку.
Отже, razbeyte яйця, трохи збийте їх міксером, щоб з'єдналися білки і жовтки.
Потім додайте цукор, збивайте 10 хвилин спочатку на повільній швидкості, а потім поступово збільшуючи її. Яєчна маса повинна збільшитися в обсязі в 2-3 рази і посветлеть.
Починайте вводити борошно. Тут міксер вам вже не знадобиться, борошно ми втручаємося тільки ложкою. Всипати борошно невеликими порціями, буквально по одній столовій ложці, не поспішаючи, рухаючись ложкою в одному напрямку, втручайтеся борошно в яєчну масу.
Готове тісто для бісквіта повинно вийти однорідним і без грудок.
Вилийте тісто у форму, попередньо змащену вершковим маслом, відправте запікатися в духовку при температурі 180 градусів 45 хвилин.
Бісквіт для торта готовий. Тепер його можна розрізати на 2 або 3 коржа, просочити сиропом, змастити кремом, прикрасити зверху - і смачний святковий торт готовий!