Лаваш з ковбасою і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Традиційні бутерброди на сніданок злегка набридли? Урізноманітнити меню допоможе лаваш з ковбасою і помідорами в домашніх умовах - нескладний, швидкий і дуже апетитний варіант.
Це дуже простий рецепт лаваша з ковбасою і помідорами, який стане в нагоді, коли потрібно перекусити на швидку руку або запастися закусками на природу. Такий варіант хороший тим, що в начинку крім основних інгредієнтів можна додати абсолютно все, що є в холодильнику.
- Лаваш - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 2-4 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Ковбаса - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Масло для смаження - За смаком
1. На сковороду відправити розігріватися трохи масла, вершкового або рослинного. Очистити і нарізати кубиками цибулину, відправити на сковороду і обсмажити.
2. Очистити і нарізати солодкий перець. Коли цибуля стане прозорою, додати на сковороду перець. При бажанні за рецептом приготування лаваша з ковбасою і помідорами можна додати трохи гострого перцю.
3. Обсмажити на середньому вогні трохи овочі, а тим часом нарізати невеликими шматочками ковбасу. Використовувати можна як копчену, так і варену ковбаску.
4. Викласти на сковороду і трішки обсмажити.
5. Вимити і обсушити помідори. При бажанні можна зняти з них шкірку, попередньо обшпаривши їх окропом, а потім остудити. Подрібнити і додати на сковороду.
6. Посолити, поперчити за смаком, додати улюблені спеції, сушену або свіжу зелень.
7. Лаваш розрізати навпіл.
8. Викласти начинку. В даному випадку класичний рецепт лаваша з ковбасою і помідорами доповнений для пікантності ще невеликою кількістю майонезу.
9. Акуратно загорнути і відправити на суху розігріту сковороду. Підрум'янити пару хвилин - і все, закуску можна подавати до столу. Ось такий простий варіант, як приготувати лаваш з ковбасою і помідорами.