Лаваш з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з ковбасою і сиром - прекрасний і ситний сніданок. Ця страва має певні переваги, в першу чергу це - всього-то 15-20 хвилин на приготування, а по-друге це - дійсно смачно!
Це дуже простий рецепт приготування лаваша з ковбасою і сиром. З інгредієнтів вам знадобиться: лаваш, ковбаса, твердий сир, зелень, спеції і оливкове масло. Кожен лаваш розділіть уздовж на 3-4 частини (це і будуть майбутні порції). Так як лаваш швидко черствіє, розрахуйте інгредієнти так, щоб відразу все з'їсти. Готову страву можна прикрасити зеленню або приготувати легкий салатик зі свіжих овочів. Гарного дня!
- Лаваш вірменський - 2 штуки
- Сир твердий - 200 грам
- Варена ковбаса - 200 грам
- Петрушка - 1 штука (пучок)
- Спеції - За смаком
- Масло оливкове - 40 мілілітрів
Підготуємо лаваш. Відразу зауважу, що з одного аркуша можна зробити 3-4 рулетика.
Наріжте кожен лист лаваша на довгі смужки.
Сир натріть на крупній тертці, ковбасу дрібно поріжте кубиками, зелень також дрібно наріжте.
На кожну смужку лаваша викладіть начинку, десь по 2 ст.Л. Начинки. Додайте спеції за смаком і сформуйте рулетики.
Розігрійте сковороду, додайте оливкову олію. Обсмажте лаваш з двох сторін до рум'яної скоринки. Смажимо під кришкою, це досить швидко. Смачного!