Смажений лаваш з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати смажений лаваш з ковбасою і сиром? Мені часто хочеться чогось хрусткого з тягучим сиром і чимось м'ясним. Смажений лаваш з ковбасою і сиром - це відмінний варіант перекусу.
Смажений лаваш з ковбасою і сиром можна приготувати з собою на природу або обсмажити вже на природі, використовуючи гриль або мангал. При приготуванні начинки можна додати натертого часнику. Буде ароматненько. Експериментуйте і пробуйте на здоров'я!
- Лаваш - 2 штуки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сир твердий - 300 грам
- Зелень - За смаком
- Ковбаса - 300 грам
Для приготування страви візьміть листи лаваша, спеції, сир, ковбасу і трохи зелені.
Лист лаваша розстеліть на столі. Я змастила одну сторону лаваша майонезом, але цього можна і не робити. З майонезом лаваш соковитіше виходить.
Ковбасу наріжте кубиком. Хаотично викладіть на лаваш.
На великій тертці натріть твердий сир. Викладіть рівномірно на лаваш.
Подрібненою зеленню посипте весь лаваш. Присолите і приправте спеціями.
Поверніть лаваш рулетом.
Сковороду розігрійте добре. Капніть в сковороду трохи рослинного масла. Нарізаний лаваш викладіть в сковороду і обсмажте з двох сторін.
Смажений лаваш з ковбасою і сиром викладіть на тарілку.
Подайте до столу.