Смажений лаваш з сиром і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Напевно кожна господиня знає рецепти приготування закусок з лаваша, але сьогодні я хочу поділитися з вами ще одним рецептом і розповісти, як приготувати смажений лаваш з сиром і помідорами.
Це ще один спосіб приготування гарячої закуски, в якій головним продуктом є лаваш. Саму начинку ви можете трохи змінити, наприклад, додавши куряче філе, ковбасу, сулугуні, гриби або інші овочі. Також ви можете поекспериментувати з формою закуски, загорнувши лаваш незвичайним конвертом. Рекомендую вам спробувати запекти такий лаваш в вершковому соусі, маємо отримати дуже смачно!
- Лаваш - 1 штука
- Твердий сир - 250-300 грам
- Помідор - 1-2 штук
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Для початку наріжте сир тонкими смужками (приблизно 0, 3 см в товщину). Дрібно наріжте зелень разом з хвостиками. Помідор розрізати навпіл і наріжте тонкими пластинками.
2. Далі розділіть лаваш на дві частини. Збоку посередині викладіть нарізану сир, помідори і зелень, посоліть і поперчіть за смаком.
3. Далі акуратно загорніть лаваш в формі конверта так, щоб начинка не випала під час запікання. Перекладіть лаваш на решітку і випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 4 хвилини з кожного боку.
4. Після цього розріжте лаваш на порційні шматочки і подавайте. Смачного!