Рецепт Смажений вірменський лаваш фото

Смажений вірменський лаваш
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хочу розповісти, як приготувати смажений вірменський лаваш в домашніх умовах! Я вже давно не користуюся"магазинними" лавашами, а готую їх самостійно. Це простіше, ніж ви думаєте! рекомендую!

Опис приготування:

Цей смажений вірменський лаваш в домашніх умовах приготувати зможе навіть новачок на кухні. Це проста, але в той же час особлива закуска: на лаваш можна зверху намазувати паштет або хумус, можна згортати з лаваша рулети з м'ясом або овочами. Та й самі рулети можуть бути як холодні, так і гарячі. Так що візьміть цей рецепт на замітку, будете пробувати!

  • Борошно - 500 грам
  • Дріжджі сухі - 8 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
смажений вірменський лаваш - фото крок 1
1. Із зазначених інгредієнтів замісити тісто. Залишимо його, щоб дріжджі подіяли, а тісто піднялося хоча б в півтора рази. Обминали тісто, потім формуємо з нього однакові шматочки.
смажений вірменський лаваш - фото крок 2
2. Якщо є час, ці кульки теж залиште в теплому місці без протягів, щоб вони трохи піднялися. Потім з кожного шматочка розгортаємо тонкий пласт. Обсмажити кожен лаваш з двох сторін на сухій сковороді.
смажений вірменський лаваш - фото крок 3
3. От і все! Смачного!

Схожі рецепти