Лаваш з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Лаваш з ковбасою - це відмінний варіант смачної і ситної закуски на швидку руку!
Приготувати лаваш з ковбасою в домашніх умовах простіше простого! Якщо до вас несподівано нагрянули гості, скористайтеся цим простим рецептом приготування лаваша з ковбасою!
- Лаваш - 1 штука
- Ковбаса - 150 грам
- Сир плавлений - 100 грам
- Помідори - 1 штука
- Зелень - 30 грам
Для початку лаваш необхідно розрізати на дві рівні частини. Одну частину рівномірно намазати плавленим сиром.
Потім викласти на лаваш ковбасу і помідори, нарізані тонкими часточками.
Тепер другу половину лаваша також рівномірно промазати сиром, посипати дрібно посіченою зеленню.
Акуратно покласти другу половину лаваша поверх першої. Скачати обидві частини в рулет. Чим тугіше ви скататися, тим зручніше буде різати лаваш, так він не буде розсипатися.
Потім необхідно туго загорнути лаваш в харчову плівку і прибрати в холодильник на годину. Коли рулет добре просочиться, дістати його з холодильника, нарізати на рівні частини, викласти на тарілку і подавати до столу. Смачного!