Рецепт Лаваш з ковбасою фото

Лаваш з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Лаваш , Ковбаса
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Лаваш з ковбасою - це відмінний варіант смачної і ситної закуски на швидку руку!

Опис приготування:

Приготувати лаваш з ковбасою в домашніх умовах простіше простого! Якщо до вас несподівано нагрянули гості, скористайтеся цим простим рецептом приготування лаваша з ковбасою!

  • Лаваш - 1 штука
  • Ковбаса - 150 грам
  • Сир плавлений - 100 грам
  • Помідори - 1 штука
  • Зелень - 30 грам
лаваш з ковбасою - фото крок 1
Для початку лаваш необхідно розрізати на дві рівні частини. Одну частину рівномірно намазати плавленим сиром.
лаваш з ковбасою - фото крок 2
Потім викласти на лаваш ковбасу і помідори, нарізані тонкими часточками.
лаваш з ковбасою - фото крок 3
Тепер другу половину лаваша також рівномірно промазати сиром, посипати дрібно посіченою зеленню.
лаваш з ковбасою - фото крок 4
Акуратно покласти другу половину лаваша поверх першої. Скачати обидві частини в рулет. Чим тугіше ви скататися, тим зручніше буде різати лаваш, так він не буде розсипатися.
лаваш з ковбасою - фото крок 5
Потім необхідно туго загорнути лаваш в харчову плівку і прибрати в холодильник на годину. Коли рулет добре просочиться, дістати його з холодильника, нарізати на рівні частини, викласти на тарілку і подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти