Шашлик зі свинини без оцту
(покроковий рецепт з фото)
Настала пора шашликів і кількість рецептів маринаду і готування збільшилася в кілька разів. Дозвольте мені поділитися з вами найпростішим рецептом шашлику зі свинини без оцту - м'ясо, спеції і цибулю!
Існує безліч рецептів шашлику зі свинини, з різними маринадом і заправками. Мені найбільше подобається простий варіант з цибулею і спеціями - він підкреслює смак свинини, нічим його не перебивати, зате м'ясо виходить дуже соковитим і ароматним. Для приготування шашлику зі свинини без оцту візьміть хороший шматок карбонату або шийки.
- Свинина - 2, 5 кілограма
- Цибуля - 1 кілограм
- Сіль - 2, 5 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
Отже, підготуйте інгредієнти.
Цибуля почистіть і поріжте кільцями.
Візьміть глибоку каструлю, викладіть першим шаром цибулю, посоліть його і поперчіть.
М'ясо промийте і поріжте.
Порційні шматки поріжте на кубики, не великі, але і не маленькі - як на шашлик, загалом.
Зверху на цибулю покладіть шматки свинини, потім знову цибулю і спеції - і так чергуйте цибулю з м'ясом, поки каструля не заповниться і м'ясо не скінчиться.
Цибуляа повинно бути багато і в кінці, саме він дасть сік, в якому буде маринуватися м'ясо.
М'ясо поставте маринуватися на ніч, або годин на 5. Час від часу раджу м'ясо перевертати, щоб сік рівномірно розподілявся.
М'ясо поставте маринуватися на ніч, або годин на 5. Час від часу раджу м'ясо перевертати, щоб сік рівномірно розподілявся.
Готуйте шашлик на вугіллі, цибуля попередньо приберіть, а то він згорить і толку від нього нуль - він свою роль зіграв вже.
Смажте хвилин 15-20, Чи не передержіте, а то м'ясо буде тугим і твердим.
Смажте хвилин 15-20, Чи не передержіте, а то м'ясо буде тугим і твердим.
Готовий шашлик зі свинини без оцту можете подати з овочами або свіжою цибулею. Смачного!