Маринад для шашлику з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Маринад для шашлику з оцтом ми приготуємо з різних складових. Обіцяю, вийде ароматна бомба. Я зазвичай готую більше маринаду, частина залишаю і потім змащують м'ясо прямо на грилі.
Маринад для шашлику з оцтом приготувати дуже просто. Змішайте всі зазначені в цьому простому рецепті інгредієнти і маринують м'ясо. Цей маринад підходить для свинини, яловичини, курятини.
- Томатна паста чи кетчуп - 1 Склянка
- Винний оцет (білий) - 1/2 склянки
- Рослинна олія - 1/2 склянки
- Цукор (коричневий) - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Ворчестерський соус - 1 Чайна ложка
- Чорний перець - 1/2 чайних ложки
1. Видавіть в миску через прес часник, додайте томатну пасту, оцет, олія, цукор, гірчицю, часник, сіль, перець, Ворчестерський соус. Замість гірчиці і часнику можна використовувати гірчичний і часниковий порошок.
2. Збийте всі інгредієнти віночком.
3. Частина маринаду викладіть в миску для змащення м'яса прямо на грилі під час запікання.
4. М'ясо замаринуйте в маринаді і залиште на ніч в зачиненій пакеті.