Рецепт Маринад для шашлику з оцтом фото

Маринад для шашлику з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Цибуля
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Шашлик, Маринади

Маринад для шашлику з оцтом ми приготуємо з різних складових. Обіцяю, вийде ароматна бомба. Я зазвичай готую більше маринаду, частина залишаю і потім змащують м'ясо прямо на грилі.

Маринад для шашлику з оцтом приготувати дуже просто. Змішайте всі зазначені в цьому простому рецепті інгредієнти і маринують м'ясо. Цей маринад підходить для свинини, яловичини, курятини.

  • Томатна паста чи кетчуп - 1 Склянка
  • Винний оцет (білий) - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1/2 склянки
  • Цукор (коричневий) - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Ворчестерський соус - 1 Чайна ложка
  • Чорний перець - 1/2 чайних ложки
маринад для шашлику з оцтом - фото крок 1
1. Видавіть в миску через прес часник, додайте томатну пасту, оцет, олія, цукор, гірчицю, часник, сіль, перець, Ворчестерський соус. Замість гірчиці і часнику можна використовувати гірчичний і часниковий порошок.
маринад для шашлику з оцтом - фото крок 2
2. Збийте всі інгредієнти віночком.
маринад для шашлику з оцтом - фото крок 3
3. Частина маринаду викладіть в миску для змащення м'яса прямо на грилі під час запікання.
маринад для шашлику з оцтом - фото крок 4
4. М'ясо замаринуйте в маринаді і залиште на ніч в зачиненій пакеті.

Схожі рецепти