Соковитий шашлик зі свинини з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Щоб приготувати смачний і соковитий шашлик, необхідно гарне м'ясо і простий, але перевірений рецепт. Свинячий шашлик в оцті виходить ніжним, соковитим, з кислинкою і незвичайним ароматом. Подобається всім.
Свинячий шашлик - це приголомшливе блюдо, і існує велика кількість маринадів для його приготування. Але я думаю, що найпоширеніший і популярний спосіб маринування м'яса - це використання маринаду з оцтом. Ваш шашлик вийде дуже соковитим, ніжним, просто тане в роті, з пряним смаком. Я розповім вам, як приготувати дуже смачний і соковитий шашлик зі свинини з оцтом.
- Свиняча шия - 2, 5 кілограма
- Ріпчаста цибуля - 3-5 штук
- Яблучний оцет 6% - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
Свинячу шию необхідно ретельно помити, а потім нарізати на шматки середньої величини.
Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо кільцями. І трохи пам'ятаємо кільця цибулі.
Складаємо м'ясо і цибулю в миску. Потім додаємо сіль і мелений в ступці коріандр.
Потім додаємо яблучний оцет і дуже добре все перемішуємо. Ми залишаємо м'ясо маринуватися на 2-3 годину.
Нанизуємо промариноване м'ясо на шампури і смажимо до готовності на мангалі або в домашній шашличницю. А готується такий шашлик дуже швидко, так що стежте за ним.