Рецепт Соковитий стейк зі свинини фото

Соковитий стейк зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Свинина
Низькокалорійні
На обід, На швидку руку, На святковий стіл, 23 лютого
Гарячі страви, Стейк

Хочу вам розповісти, як я роблю соковитий стейк зі свинини в домашніх умовах! Виходить м'ясо завжди з засмаженою скоринкою і апетитним запахом. І дуже-дуже смачним виходить, звичайно ж! раджу!

Взагалі, якщо вам не подобається м'ясо з кров'ю, то краще вже підсмажений стейк після того, як ви його обгорнули в фольгу, відправити в духовку до повної готовності. Але чесно кажучи, тоді це вже буде не рецепт приготування соковитого стейка з свинини, а, швидше, жорсткого і звичайного шматка м'яса. Так що дивіться самі, на смак і колір, як то кажуть, товариш не всяк! Так що повідаю класичний рецепт соковитого стейка з свинини, і ви вже готуйте, виходячи зі своїх переваг!

  • Свинина - 600 грам
  • Спеції - За смаком
соковитий стейк зі свинини - фото крок 1
1. За всіма правилами, м'ясо треба порізати порційними шматками, обернути в плівку і залишити в холодильнику на три дні. Коли при натисканні на м'ясі залишаться сліди - можна готувати! Обов'язково промокніть його серветкою.
соковитий стейк зі свинини - фото крок 2
2. Дуже сильно розпалює сковороду, і обсмажити тепер кожен шматок 10 хвилин. Перевертати за цей час треба 4 рази (по 2-3 хвилини смажити з кожного боку).
соковитий стейк зі свинини - фото крок 3
3. А тепер м'ясо солимо, перчим, обсипаємо спеціями й обертаються в фольгу. Хвилин через десять можна подавати!
соковитий стейк зі свинини - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти