Соковитий стейк зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як я роблю соковитий стейк зі свинини в домашніх умовах! Виходить м'ясо завжди з засмаженою скоринкою і апетитним запахом. І дуже-дуже смачним виходить, звичайно ж! раджу!
Взагалі, якщо вам не подобається м'ясо з кров'ю, то краще вже підсмажений стейк після того, як ви його обгорнули в фольгу, відправити в духовку до повної готовності. Але чесно кажучи, тоді це вже буде не рецепт приготування соковитого стейка з свинини, а, швидше, жорсткого і звичайного шматка м'яса. Так що дивіться самі, на смак і колір, як то кажуть, товариш не всяк! Так що повідаю класичний рецепт соковитого стейка з свинини, і ви вже готуйте, виходячи зі своїх переваг!
- Свинина - 600 грам
- Спеції - За смаком
1. За всіма правилами, м'ясо треба порізати порційними шматками, обернути в плівку і залишити в холодильнику на три дні. Коли при натисканні на м'ясі залишаться сліди - можна готувати! Обов'язково промокніть його серветкою.
2. Дуже сильно розпалює сковороду, і обсмажити тепер кожен шматок 10 хвилин. Перевертати за цей час треба 4 рази (по 2-3 хвилини смажити з кожного боку).
3. А тепер м'ясо солимо, перчим, обсипаємо спеціями й обертаються в фольгу. Хвилин через десять можна подавати!
4. Смачного!