Рецепт Соковитий стейк з яловичини фото

Соковитий стейк з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Соковитий стейк з яловичини приготувати досить важко, тому, якщо ви взялися за цю справу без належного досвіду, будьте дуже уважні до рекомендацій! вибрати м'ясо, замаринувати, посмажити!


Для приготування соковитого стейка з яловичини для початку знайдіть свіжу молоду яловичину. Нарізати шматки м'яса треба поперек волокон, товщиною 2, 5-3 см, це оптимально для стейка. Мій рецепт досить оригінальний і протяжний у часі. Якщо у вас немає трьох діб для експериментів, замаринуйте яловичину на ніч або на 4 годину. Використовувати можна соєвий соус, вино, лимон, оцет, цибуля або навіть ківі. Воно непогано руйнує зв'язок волокон. Експериментуйте! Яловичина дуже корисна і її потрібно вчиться готувати! Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 800 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
соковитий стейк з яловичини - фото крок 1
Яловичину поріжте на порційні шматки.
соковитий стейк з яловичини - фото крок 2
Кожен шматок щільно загорніть в плівку і залиште в холодильнику на три дні дозрівати.
соковитий стейк з яловичини - фото крок 3
М'ясо вважається готовим, якщо на ньому залишаються сліди від натискання пальцем.
соковитий стейк з яловичини - фото крок 4
Промакніте кожен шматочок серветкою.
соковитий стейк з яловичини - фото крок 5
Смажимо стейк 10 хвилин, перевертаючи його кожні 2, 5 хвилини. Готовий стейк посоліть, поперчіть, загорніть у фольгу.
соковитий стейк з яловичини - фото крок 6
М'ясо потримайте в фользі 10 хвилин, воно повинно залишатися гарячим. Якщо ви любите стейк з кров'ю, то подавайте, А якщо ні, то відправте стейк в фользі в духовку до повного приготування.
соковитий стейк з яловичини - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти