Фарш на чебуреки, соковитий і смачний
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати фарш на чебуреки, соковитий і смачний? Для цього вам потрібно знати кілька нехитрих секретів. Яких? Я вам розповім в цьому рецепті, яким зі мною поділився один кухар в Криму.
Чебуреки традиційно готують з м'ясною начинкою, але є деякі рецепти, коли в середину додають сир із зеленню або м'ясо. Я пропоную традиційний фарш на чебуреки, соковитий і смачний, який виходить чудовим. Саме цибуля надає йому ці якості. Це невеликий секрет приготування соковитого фаршу.
- Яловичина, свинина або баранина - 500 грам (за смаком)
- Цибуля - 1-2 штук
- Сіль і спеції - За смаком
1. Я завжди готую чебуреки в домашніх умовах, але фарш іноді не виходить таким соковитим, як за цим рецептом. Мені найбільше подобається начинка з яловичини або баранини, але тут вся справа в смакових перевагах.
2. Якщо хочете отримати соковитий фарш, потрібно подрібнити дрібно цибулю, щоб він пустив сік. Саме цибульний сік робить фарш соковитим і ароматним. Цибуля слід натерти на дрібній тертці або подрібнити його блендером.
3. Додаємо цибулю в фарш, солимо і приправляємо за смаком. Тепер його потрібно добре вимісити.
4. Можна додати трохи води, щоб зробити фарш ще соковитіше. Я ще пропускаю фарш з цибулею через м'ясорубку, тоді він виходить ідеальним для начинки.