Рецепт Фарш на чебуреки, соковитий і смачний фото

Фарш на чебуреки, соковитий і смачний
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Цибуля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Начинки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Як приготувати фарш на чебуреки, соковитий і смачний? Для цього вам потрібно знати кілька нехитрих секретів. Яких? Я вам розповім в цьому рецепті, яким зі мною поділився один кухар в Криму.

Опис приготування:

Чебуреки традиційно готують з м'ясною начинкою, але є деякі рецепти, коли в середину додають сир із зеленню або м'ясо. Я пропоную традиційний фарш на чебуреки, соковитий і смачний, який виходить чудовим. Саме цибуля надає йому ці якості. Це невеликий секрет приготування соковитого фаршу.

  • Яловичина, свинина або баранина - 500 грам (за смаком)
  • Цибуля - 1-2 штук
  • Сіль і спеції - За смаком
фарш на чебуреки, соковитий і смачний - фото крок 1
1. Я завжди готую чебуреки в домашніх умовах, але фарш іноді не виходить таким соковитим, як за цим рецептом. Мені найбільше подобається начинка з яловичини або баранини, але тут вся справа в смакових перевагах.
фарш на чебуреки, соковитий і смачний - фото крок 2
2. Якщо хочете отримати соковитий фарш, потрібно подрібнити дрібно цибулю, щоб він пустив сік. Саме цибульний сік робить фарш соковитим і ароматним. Цибуля слід натерти на дрібній тертці або подрібнити його блендером.
фарш на чебуреки, соковитий і смачний - фото крок 3
3. Додаємо цибулю в фарш, солимо і приправляємо за смаком. Тепер його потрібно добре вимісити.
фарш на чебуреки, соковитий і смачний - фото крок 4
4. Можна додати трохи води, щоб зробити фарш ще соковитіше. Я ще пропускаю фарш з цибулею через м'ясорубку, тоді він виходить ідеальним для начинки.

Схожі рецепти