Соковитий
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумаєтесь і згадайте своє дитинство, то майже напевно виявиться, що ви дуже любили ці ласощі в той час. І хоча соковито прийнято готувати на Різдво, я пропоную не чекати так довго.
Мені здається, що навіть ті люди, які не дуже люблять сир, До соковитих ставляться позитивно і не проти з'їсти парочку іншу з чайком. Ну а для мене така випічка, мабуть, найулюбленіша, тому готую я її досить часто, і зараз я поділюся з вами своїм простим рецептом соковитою. Робити їх дійсно дуже легко, але ось тільки відразу хочу попередити, що сметана для соковитою потрібна дуже густа, інакше доведеться додавати більше борошна, а це змінити весь смак. Ну а в іншому тут немає нічого складного, і ви легко і швидко впораєтеся з цим рецептом приготування соковитою. Так що порадуйте себе і свою сім'ю ніжними соковитими в хрусткому тесті, впевнена, всі скажуть вам велике спасибі за таке частування.
- Борошно - 1, 5 склянки(+ 3 столові ложки в начинку)
- Цукор - 3 Ст. Ложки(+ 3 столові ложки в начинку)
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 3 штуки(1 - в тісто, 1 - в начинку, 1 - для змащення)
- Сметана густа - 7 Ст. Ложок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Сир - 300 грам