Рецепт Печиво «соковитий» фото

Печиво «соковитий»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Солодке , Печиво
Кількість порцій: 10
Час приготування: 40 хв.

Це печиво тільки на вигляд нагадує улюблену з дитинства випічку під назвою «соковито». А чим вони відрізняються від неї, я Вам зараз покажу.

Опис приготування:

Це печиво тільки на зовнішній вигляд і техніку приготування схоже на справжні соковито. Воно виходить з хрусткою скоринкою і м'якою серединкою. Якщо візьме не зернистий сир, то в серединці будуть потрапляти сирні крупинки. Смачного!

  • Борошно - 3.5 склянки
  • Сир жирний - 200 грам
  • Куряче яйце - 3 штуки(1 ш - в тісто, 1 ш - в начинку, 1 ш - в мастило)
  • Цукор - 1.5 склянки(1 ст - в тісто, 1/2 ст - в начинку)
  • Вершкове масло - 180 склянок
  • Крем 25% - 1/3 склянки
  • Борошно рисове - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Ст. Ложка
  • Ванілін - За смаком
  • Сода харчова - 1/2 чайних ложки
печиво
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
печиво
Для начинки змішайте сир, яйця, цукор і рисове борошно до однорідної маси.
печиво
Змішайте яйце, сметану, цукор і соду.
печиво
Додайте м'яке масло і збийте до однорідної маси.
печиво
Всипте борошно і замісіть м'яке тісто.
печиво
Розділіть тісто і скачайте кульки завбільшки з волоський горіх.
печиво
Розкачайте в овальні коржики.
печиво
Покладіть начинку.
печиво
Складіть тісто навпіл. Притисніть краю за допомогою зубчиків вилки.
печиво
Перекладіть на змащене деко і змастіть збитим яйцем з водою.
печиво
Випікайте в гарячій духовці при 180 градусах протягом 15 хвилин.
печиво
Смачного!

Схожі рецепти