Соковитий стейк з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати соковитий стейк з курячої грудки можна на обід або вечерю. Я зазвичай додаю розмарин, а коли є час, мариную грудку в лимонному соці і спеціях. Підсмажити її можна на сковороді-гриль.
Неймовірно просте блюдо з курки, яким можна побалувати близьких навіть на вечерю. Соковитий стейк з курячої грудки готується легко: філе розрізається навпіл, приправляється за смаком і обсмажується переважно на сковороді-гриль (можна на звичайній, але з невеликою кількістю масла). Більш того, стейк можна приготувати по цьому ж рецепту, на грилі або мангалі, він буде ще смачніше і ароматні.
- Куряче філе - 2-3 штук
- Розмарин - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Нещодавно купила домашню курочку і вирішила побалувати своїх рідних соковитими стейками з філе.
2. Куряче філе розрізаємо навпіл, солимо і приправляємо за смаком. При бажанні можна злегка відбити його, але я залишила так, оскільки куряче філе після смаження і так м'яке.
3. Додаємо на кожен стейк розмарин, починаємо обсмажувати.
4. Найкраще це робити на сковороді-гриль (тоді стейки будуть соковитими). Якщо у вас звичайна сковорода, обсмажуйте стейки на слабкому вогні і з невеликим додаванням олії.
5. Ось такий соковитий стейк з курячої грудки вийде, якщо слідувати рецептурою. Таке блюдо можна подавати навіть на вечерю. На гарнір краще подати свіжі овочі.