Шашлик з яловичини з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Замаринуйте яловичину за цим рецептом і не пошкодуєте! Отримайте неймовірно м'який і соковитий шашлик з яловичини з оцтом. І не слухайте тих, хто говорить, що від оцту м'ясо стає жорстким!
З яловичиною більшості з нас не хочеться морочитися - то жестковатое м'ясо виходить, то довго готувати. А адже вся справа в маринаді. Якщо маринувати правильно - то шашлик виходить дивовижним. У цьому простому рецепті найголовніше - дотримуватися пропорції продуктів для маринаду і кількість м'яса. Я сподіваюся, що випробувавши шашлик з яловичини з оцтом за моїм рецептом, ви зміните своє ставлення до яловичини. Смачних шашликів вам і гарної погоди!
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки (великий)
- Оцет виноградний - 2 Ст. Ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Приправи для шашлику - 2 щіпки
Моєму м'ясо, очищаємо від жил і плівок і нарізаємо на невеликі шматки.
Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями або кільцями. Посипаємо сіллю і злегка пам'ятаємо, щоб вона пустила сік.
Додаємо до яловичини цибулю, приправи, масло і оцет. Ретельно перемішуємо і кожен шматочок як-би масажуючи:) Після цієї процедури закриваємо м'ясо і ставимо в холодне місце мінімум години на 3.
Нанизуємо м'ясо на шампури не дуже щільно один до одного, але і не залишаючи між шматочками занадто великих проміжків. На мангал викладаємо шампури щільніше один до одного. Довго готувати не треба - пересушите. Періодично пробивайте м'ясо ножем - якщо сік прозорий, значить шашлик готовий.