Рецепт Шашлик з яловичини з оцтом фото

Шашлик з яловичини з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Замаринуйте яловичину за цим рецептом і не пошкодуєте! Отримайте неймовірно м'який і соковитий шашлик з яловичини з оцтом. І не слухайте тих, хто говорить, що від оцту м'ясо стає жорстким!

Опис приготування:

З яловичиною більшості з нас не хочеться морочитися - то жестковатое м'ясо виходить, то довго готувати. А адже вся справа в маринаді. Якщо маринувати правильно - то шашлик виходить дивовижним. У цьому простому рецепті найголовніше - дотримуватися пропорції продуктів для маринаду і кількість м'яса. Я сподіваюся, що випробувавши шашлик з яловичини з оцтом за моїм рецептом, ви зміните своє ставлення до яловичини. Смачних шашликів вам і гарної погоди!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки (великий)
  • Оцет виноградний - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Приправи для шашлику - 2 щіпки
шашлик з яловичини з оцтом - фото крок 1
Моєму м'ясо, очищаємо від жил і плівок і нарізаємо на невеликі шматки.
шашлик з яловичини з оцтом - фото крок 2
Чистимо цибулю та нарізаємо півкільцями або кільцями. Посипаємо сіллю і злегка пам'ятаємо, щоб вона пустила сік.
шашлик з яловичини з оцтом - фото крок 3
Додаємо до яловичини цибулю, приправи, масло і оцет. Ретельно перемішуємо і кожен шматочок як-би масажуючи:) Після цієї процедури закриваємо м'ясо і ставимо в холодне місце мінімум години на 3.
шашлик з яловичини з оцтом - фото крок 4
Нанизуємо м'ясо на шампури не дуже щільно один до одного, але і не залишаючи між шматочками занадто великих проміжків. На мангал викладаємо шампури щільніше один до одного. Довго готувати не треба - пересушите. Періодично пробивайте м'ясо ножем - якщо сік прозорий, значить шашлик готовий.

Схожі рецепти