Рецепт Курячий шашлик з оцтом і цибулею фото

Курячий шашлик з оцтом і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На природу
Гарячі страви
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Літо, пікнічок і курячий шашличок з оцтом і цибулею - що може бути краще? Ділюся з вами своїм улюбленим рецептом курячого шашлику, який вам обов'язково сподобається!

Кількість порцій: 8
  • Куряче філе - 2 кілограма
  • Цибуля - 200 грам
  • Оцет - 20 мілілітрів
курячий шашлик з оцтом і цибулею - фото крок 1
Куряче філе нарізаємо на великі шматки.
курячий шашлик з оцтом і цибулею - фото крок 2
У великій мисці змішуємо шматки курки, кільцями нарізану цибулю і оцет.
курячий шашлик з оцтом і цибулею - фото крок 3
Маринуємо шашлик як мінімум пару годин, після чого смажимо над вугіллям звичайним способом.

Схожі рецепти