Рецепт Шашлик з баранини з оцтом фото

Шашлик з баранини з оцтом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Пісні страви , Веганські страви
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Кожному, хто поставлений перед завданням смачно зробити шашлик з баранини, стане в нагоді мій рецепт шашлику з баранини з оцтом. Повірте, приготований за цим рецептом шашлик буде смачний!

Опис приготування:

Шашлик з баранини - це блюдо одночасно і просте, і складне. Просте тому, що приготувати його в общем-то може кожен. Складне тому, що приготувати його по-справжньому смачно вдається небагатьом. У мене є фірязикай рецепт приготування шашлику з баранини з оцтом, випробуваний неодноразово. Ніколи мене цей рецепт не підводив, м'ясо завжди виходило соковите, ніжне й ароматне. Рекомендую і вам спробувати.

  • Баранина - 1 кілограм
  • Цибуля - 4-5 штук
  • Петрушка (гілочка) - 3-5 штук
  • М'ята (гілочка) - 1 штука
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
шашлик з баранини з оцтом - фото крок 1
Баранину наріжте на шматки, підходящі для приготування шашлику (всі плювки і сухожилля обов'язково видаліть). Покладіть нарізане м'ясо в миску, додайте спеції, масло і оцет. Перемішайте.
шашлик з баранини з оцтом - фото крок 2
Туди ж додайте кільцями нарізану цибулю і крупно порвану зелень. Ретельно перемішайте всі руками. Не шкодуйте сили: потрібно перемішувати, ніби ви місіть тісто. Залиште м'ясо маринуватися в холодильник на ніч.
шашлик з баранини з оцтом - фото крок 3
Нанизуємо замариноване м'ясо на шампури.
шашлик з баранини з оцтом - фото крок 4
І смажимо шашлик над вугіллям до повної готовності. Шашлик з баранини з оцтом готовий!

Схожі рецепти