Шашлик з баранини з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Кожному, хто поставлений перед завданням смачно зробити шашлик з баранини, стане в нагоді мій рецепт шашлику з баранини з оцтом. Повірте, приготований за цим рецептом шашлик буде смачний!
Шашлик з баранини - це блюдо одночасно і просте, і складне. Просте тому, що приготувати його в общем-то може кожен. Складне тому, що приготувати його по-справжньому смачно вдається небагатьом. У мене є фірязикай рецепт приготування шашлику з баранини з оцтом, випробуваний неодноразово. Ніколи мене цей рецепт не підводив, м'ясо завжди виходило соковите, ніжне й ароматне. Рекомендую і вам спробувати.
- Баранина - 1 кілограм
- Цибуля - 4-5 штук
- Петрушка (гілочка) - 3-5 штук
- М'ята (гілочка) - 1 штука
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Баранину наріжте на шматки, підходящі для приготування шашлику (всі плювки і сухожилля обов'язково видаліть). Покладіть нарізане м'ясо в миску, додайте спеції, масло і оцет. Перемішайте.
Туди ж додайте кільцями нарізану цибулю і крупно порвану зелень. Ретельно перемішайте всі руками. Не шкодуйте сили: потрібно перемішувати, ніби ви місіть тісто. Залиште м'ясо маринуватися в холодильник на ніч.
Нанизуємо замариноване м'ясо на шампури.
І смажимо шашлик над вугіллям до повної готовності. Шашлик з баранини з оцтом готовий!